Dani Rovira, molt emocionat: la revelació que ha fet després de superar el càncer

Fa quatre anys que la parella d'actors comparteix una bonica història d'amor

Dani Rovira i Clara Lago en un photocall
Dani Rovira ha volgut dedicar unes romàntiques paraules a la seva parella | Antena 3

Els actors Dani Rovira i Clara Lago formen dues de les celebritats més estimades del nostre país. Són una parella que, abans de res, ha demostrat la solidesa de l'amor que van començar ja fa anys. I és que ella no ha dubtat a estar al costat d'ell durant aquests difícils mesos en què ha hagut de lluitar contra un càncer.

Ara ha estat el mateix intèrpret el que ha donat a conèixer que ha superat la malaltia, després de rebre també un tractament preventiu de radioteràpia. Ho ha fet públic a través del seu compte en Instagram amb un emotiu missatge.

Amb una imatge de si mateix, presumint de braç fort, ha donat la bona nova. I tot això al mateix temps que ha donat les gràcies a totes les persones que l'han ajudat en aquest dur tràngol. Especialment a la seva noia, a la qual ha dedicat unes emotives paraules.
 

La declaració de Dani a Clara

Clara Lago, que ha suspès ara les seves vacances perquè un amic té coronavirus, ha estat el principal suport de Dani Rovira en aquests mesos. Han estat confinats junts, fent-li front als estralls del dur tractament d'ell. Li ha estat demostrant el seu amor i la seva comprensió. I això ha estat fonamental per a l'actor.

Per aquest motiu, en la carta que ha escrit en Instagram, ha tingut unes paraules molt especials per a la seva noia. En concret, li ha dit això: «Gràcies, companya, per compartir el pes de la motxilla, els avituallaments i per aquestes irrepetibles vistes. Gràcies per la llum en la nit i la cadira en el camí. I per no deixar-me anar...». Tot això, sense ni tan sols mencionar-la en cap moment.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoy es el primer día del resto de mi vida. ¡ESTOY CURADO! Todo acaba y todo empieza hoy. 6 meses de subida a una de las montañas más duras a las que me he enfrentado, pero al fin llegué a la cima y, creedme, las vistas desde aquí son preciosas y reveladoras. Nunca terminaré de agradecer a todas las personas (familia, personal sanitario, amigos, conocidos y desconocidos) que, de una manera u otra, han aliviado y ayudado en mi subida a esta gran escarpada. El ser humano es, de raíz, maravilloso y he podido comprobarlo. Gracias, compañera, por compartir el peso de la mochila, los avituallamientos y por estas irrepetibles vistas. Gracias por la luz en la noche y la silla en el camino. Y por no soltarme... Va por todos los que siguen subiendo cordilleras, y por todos los que, a pesar de darlo todo, no lo consiguieron. Estoy enamorado de la vida. No soy mejor que nadie pero, de lo que estoy seguro es de que el Dani que ha llegado a la cima, es infinitamente mejor que el que hace un año andurreaba por llanuras sin importancia. Y va por ti, querido amigo, héroe y profeta. Gracias por guiarme, Pablo. Tu mensaje y tu lucha sigue más presente que nunca. #siemprefuerte

Una publicación compartida de @ danirovira el

Un emotiu i romàntic missatge per a la dona que des de 2013, excepte per un temps que van romandre separats, ocupa el seu cor. Una dona que li ha demostrat que està al seu costat sempre i que està realment enamorada.

Bona mostra d'això és que quan Dani va fer pública la seva malaltia ella li va dedicar unes tendres paraules: «És un honor poder acompanyar-te, ara i sempre, perquè les 'etiquetes' es passen per l'arc del triomf quan el que se sent és tan fotudament incondicional. Si hi ha alguna cosa que per a mi, en aquestes 30 primaveres que porto, li dóna sentit a la vida, a la nostra existència, és experimentar l'AMOR, en majúscules. Sense pretensions, límits ni condicions».


Comentaris

envia el comentari