Dani Rovira trenca el silenci després d'unes comentades fotos seves

L'actor, ple d'optimisme i positivitat, acaba de llançar un nou projecte online

Dani Rovira
Dani Rovira està ple d'optimisme tot i la seva malatia | cedida

Bones notícies per a l'actor Dani Rovira, després que la societat va conèixer que patia càncer ara fa poc més d'un mes. Ho va anunciar ell mateix, explicant que ho feia públic per evitar un «circ d'especulacions i sensacionalisme». En el seu últim directe d'Instagram ha confessat que es troba «molt bé».

Un nou projecte solidari 

L'actor de 'Ocho apellidos vascos', que no ha perdut positivitat ni energia des que va anunciar el seu càncer, treia a la llum fa uns dies un nou projecte, 'En tu taza o en la mía', en el qual faria «dues o tres connexions amb gent de Màlaga i parlarem de tot una mica». En aquesta primera edició, hem vist a Dani lluint un tall de pèl rapat i enviant un missatge de tranquil·litat i positivitat.

Durant la transmissió en 'Instagram', en què va comptar amb la presència de l'humorista Tomás García Serrano i de 'La Mari' de Chambao, va confirmar que està «molt bé» i va rematar que «serà per les ganes!» .

Dani Rovira i 'La Mari' de Chambao
Dani Rovira i 'La Mari' de Chambao parlant en directe per Instagram | Instagram @danirovira

El protagonista de 'Superlópez' ja ha compartit en el seu 'Instagram' l'anunci de la pròxima edició de l'espai en què, sense donar més detalls dels seus convidats, que seran també malaguenys, afirma que hi haurà «molt lladruc, música, cinema i comèdia... aquí ho deixo».

Rovira, que està confinat al costat del seu 'companya de vida' Clara Lago, segueix mostrant el seu costat més solidari. «Davant d'aquesta emergència sanitària no ens hem pogut quedar de braços plegats».

«Amb aquesta campanya iniciada a través de la nostra @fundacionochotumbao i diferents empreses malaguenyes i personal sanitari recaptarem fons per fabricar màscares de protecció facial per als hospitals de Màlaga i província», publicava l'actor.


Comentaris

envia el comentari