L'àvia de Carlos Cuevas supera amb èxit el coronavirus: «Brindarem»

El protagonista de 'Merlí' ha compartit la bona notícia a través de les xarxes

Carlos Cuevas a 'Merlí'
L'àvia de Carlos Cuevas ha superat el coronavirus | Cedida

La pandèmia del coronavirusens ha posat en una situació on cada dia esperem que el nombre de defuncions es redueixi i les persones que han superat la malaltia siguin les màximes possibles.

I aquest passat diumenge, dia de la mare, el país s’aixecava amb unes dades esperançadores: 164 defuncions per aquesta malaltia, la xifra més baixa des del decret de l’Estat d’Alarma. Per la seva banda, l’actor català Carlos Cuevas també tenia una bona notícia a compartir amb els seus seguidors: un membre de la seva família ha superat el CoVid-19.

La seva àvia supera el coronavirus

I si només aquesta notícia ja és positiva, encara ho és més en saber que ha estat la seva àvia qui ha aconseguit deixar la malaltia enrere. Així ho ha anunciat el protagonista de ‘Merlí’ de TV3 a través de les xarxes: «Avui que és el dia de la mare, la meva àvia, nascuda al Raval barceloní de la postguerra, ha superat el Covid19. Brindarem per tot plegat».

La seva piulada ha estat esborrada, però això no ha impedit que el seu perfil s’omplís de felicitacions per aquesta bona notícia que la població agraeix en mig de la pandèmia i en un moment on Espanya inicia la fase 0 de la desescalada per tornar a la ‘nova normalitat’.

No és la primera persona considerada com a grup de risc – més de 65 anys- que supera aquesta malaltia, però és una notícia ben rebuda sobretot considerant la gran quantitat de defuncions acumulades a les residències de tot l’Estat des que la pandèmia va arribar a les nostres fronteres.


Comentaris

envia el comentari