El gest de Fran Rivera que pot portar-li problemes seriosos

El tertulià d''Espejo Público' ha col·laborat en la difusió d'alguna cosa que podria afectar en el seu treball

Fran Rivera passejant pel carrer
L'acció que ha fet Fran Rivera podria deixar-lo sense feina | CatalunyaDiari

Fran Rivera acaba de col·laborar amb una iniciativa que està en contra de la seva actual feina a la televisió. Una mena de tret als peus que acaba de fer el torero i col·laborador d'Espejo Público'. L'articulista Alfonso Ussía demanava a través de les seves xarxes «el boicot ciutadà i pacífic contra les marques que s'anuncien en les televisions i mitjans de comunicació que col·laboren amb els mitjans colpistes social-comunistes». El periodista ha atacat indirectament a Atresmedia.

Aquesta crítica ve després de deixar de col·laborar a 'La Razón' per discrepàncies amb la política editorial de La Sexta, on diu que no li van permetre criticar. Un dels seus suports és Fran Rivera, que precisament col·labora en Atresmedia, concretament a Antena 3 al programa de Susanna Griso.

El retuit de Fran Rivera

Fran Rivera ha fet retuit d'aquest missatge en el qual Ussía demana aquest boicot. Això li pot suposar un problema, ja que indirectament està atacant el lloc on treballa. El torero col·labora cada setmana a 'Espejo Público' de la mà de Susanna Griso, pel que cobra d'Antena 3 que al seu torn rep ingressos de la publicitat que tant ha criticat Ussía i que sembla que Fran Rivera també, o almenys, ha volgut compartir aquesta crítica.

'Informalia' a més confirma que segons fonts d'Antena 3, Fran Rivera «rep una quantitat no inferior a 4.000 euros al mes», en part gràcies a aquesta publicitat que tant critica el seu amic Alfonso Ussía. Cal recordar que Alfonso Ussía va abandonar 'La Razón', després de 15 anys, explicant que la seva marxa es devia a les discrepàncies amb el grup de comunicació a què pertany el diari dirigit per Francisco Marhuenda. «Porto malament estar en el mateix grup que La Sexta», va declarar a 'Informalia'.

El mateix periodista havia escrit això hores abans al seu compte de Twitter: «M'acaba de comunicar el meu director, que demà, per primera vegada en 15 anys, no sortirà per censura interior el meu article a 'La Razón'». L'escriptor i columnista de 72 anys no ha tornat a signar en el diari del Grup Planeta. Veurem si a Fran Rivera li sorgeixen problemes o no per donar suport a la iniciativa d'Ussía de fer boicot ciutadà i pacífic contra les marques que s'anuncien en televisions com La Sexta o Antena 3.


Comentaris

envia el comentari