Pilar Rubio ja coneix un dels grans misteris del seu embaràs

La dona de Sergio Ramos ha confessat els noms que més li agraden

Pilar Rubuio al plató de 'El hormiguero'
Pilar Rubio ja coneix el sexe del seu bebè | CatalunyaDiari

Pilar Rubio està esperant l'arribada del seu quart fill amb moltes ganes, ja que ella sempre ha tingut la il·lusió de tenir una família nombrosa. La dona de Sergio Ramos ja està embarassada de 6 mesos i espera que el seu part es desenvolupi de la millor manera possible.

La model està molt feliç pel seu embaràs, ja que dins de les circumstàncies del coronavirus ho està vivint de la millor manera possible acompanyada dels seus tres nens i del seu marit. Pilar Rubio ha explicat a la revista 'Diez Minutos' que té nous reptes professionals, ja que s'ha passat al disseny de moda.

Embarassada en mig de la crisi del coronavirus 

La dona del capità del Reial Madrid llançarà la seva primera col·lecció de roba de bany amb Selmark. La col·laboradora de 'El Hormiguero', que troba molt a faltar el seu treball, també ha explicat com està passant la quarantena.

«Jo m'he intentat posar rutines. Em llevo cap a les set per fer exercici, perquè a aquelles hores encara estan adormits. Encara que hi ha vegades que va entrenar amb ells sobre. I després ja em poso amb els deures, perquè ara has de ser mare, professora i entretenir tot el dia», ha assegurat a la revista 'Diez Minutos'. Pilar com a mare està sempre molt a sobre de l'educació dels seus fills, i més ara que no poden anar a l'escola.

Pilar s'atreveix a dir noms per al seu nadó

Amb l'arribada del seu quart fill, molts esperen que sigui nena, ja que Pilar i Sergio Ramos tenen tres nens. En cap cas han manifestat les seves preferències, però està clar que a la parella li faria molta il·lusió que el nadó sigui una nena. Doncs ara, per primera vegada, la model ha reconegut que ja sap el sexe del seu nadó i que fins i tot ja tenen diversos noms barrejats, malgrat que encara no s'han posat del tot d'acord.

Malgrat conèixer el sexe del nadó, Pilar Rubio no ha volgut compartir-ho amb els seus seguidors, de manera que encara caldrà esperar un temps més per saber si és nen o nena. La col·laboradora ha reconegut que si és nen li agradaria que es digui Max o Axel, mentre que si és nena li agrada molt el nom de Ginebra.

A més, Pilar Rubio ha felicitat el seu cunyat René Ramos i Lorena Gómez per la seva recent paternitat, després de l'arribada del seu primer nadó en comú.


Comentaris

envia el comentari