Dani Rovira en una imatge d'arxiu

La manera amb què Dani Rovira va descobrir la seva malaltia i li va salvar la vida

L'humorista ha concedit una entrevista en què ha relatat com va detectar que tenia un embalum

Fa res, vam rebre la gran notícia de la recuperació de Dani Rovira després d'una dura lluita contra el càncer. A l'actor li van diagnosticar un limfoma de Hodgkin que, malgrat tenir bon pronòstic en general, li va suposar sotmetre's a radioteràpia i quimioteràpia.

Dani Rovira relata com li van diagnosticar el limfoma

Després de sis mesos de tractament, l'actor ha volgut explicar com va descobrir que tenia un embalum, que posteriorment seria diagnosticat com a càncer. Així ho ha explicat en una entrevista que li han realitzat a través d'un directe d'Instagram, des d''Imparables contra la leucèmia' de la Fundació Josep Carreras.

Resulta que l'humorista va detectar en la seva clavícula un «doble embalum» que va cridar la seva atenció. Ho va consultar amb una amiga doctora via telefònica però en veure que no remetia passada una setmana va decidir acudir al seu centre mèdic. «La prova va ser una espècie de doble embalum en la part de la clavícula. La meva millor amiga és metgessa, però per moltes fotos que li manés mai se sap. Em va dir: 'Si en una setmana no remet, poden ser mil coses'», va explicar l'actor en el directe.

Tot just quan els metges van observar l'embalum van saber que podria ser greu i van sol·licitar més proves per a poder donar amb el diagnòstic. Malgrat la terrible notícia, Rovira va rebre un bon pronòstic i es va posar a la feina amb els professionals sanitaris. L'intèrpret de 'Ocho apellidos vascos' va viure tot el procés amb optimisme i presumint del seu gran sentit de l'humor.

«No he viscut amb por, però sí amb molt de respecte», ha volgut aclarir en l'entrevista que va realitzar des de Grècia. L'actor ja es troba recuperat i no ha dubtat a tornar a la feina després d'acabar el tractament. Dani Rovira agraeix haver detectat la malaltia a temps i ens transmet la importància d'estar atents davant qualsevol canvi en el nostre cos. L'experiència de Dani Rovira, sense cap dubte, es converteix en una gran lliçó que tots hem d'aprendre.