Primer pla de David Bustamante

Daniella Bustamante ja no és com recordaves: ja no s'assembla al seu pare

La filla de David Bustamante està molt canviada

Daniela, filla de David Bustamante i Paula Echevarría, és una nena de tretze anys que coneixem des que va néixer. I sempre s'havia dit que era un calc d'ell. Tot i això, sembla que les coses han canviat.

A les últimes fotos que la seva mare ha compartit a les xarxes socials és evident que està molt canviada. Ja no és igual que el càntabre, sinó que ara sembla una còpia de l'asturiana.

Muntatge amb les cares de David Bustamante i Paula Echevarría
Daniela ara s'assembla molt a Paula | La Noticia Digital

Daniela Bustamante ja no és com abans

Des que va venir al món, hem vist Daniela en una infinitat d'imatges que els seus pares han compartit a les xarxes socials. Imatges on apareixien tots tres en família, quan ho eren, o sols amb ella. I aleshores tothom deia que la nena era igual que David, però ara ja no és així.

La menor ha experimentat un canvi físic notable i ara s'assembla molt a Paula. I això es fa evident en una de les fotos que l'actriu ha penjat a Instagram. En concret, en una en què surten totes dues amb l'actual parella de l'actriu, Miguel Torres, i el fill que tenen en comú, Miki.

Mare i filla surten abraçades fent una visita al parc Puy du Fou, i deixen de manifest que cada vegada s'assemblen m´s. És cert que Daniela és més morena que Paula, però tret d'aquest detall, tenen gairebé la mateixa cara.

Els seguidors de l'actriu han arribat a la mateixa conclusió quan aquesta ha compartit un selfie a Instagram. I és que han fet esment de la semblança d'Echevarría amb la seva primogènita amb missatges com «Aquí t'assembles a la teva filla» o «La teva filla és igual que tu».

Això sense oblidar altres missatges com «Tens la mateixa careta que la Daniela» o «Sou com dues gotes d'aigua».

Fins i tot amics i companys de professió de Paula s'han animat a comentar la similitud entre mare i filla. Ana Risueño, per exemple, ha escrit: «Dani?». I Luisa Martín, per la seva banda, li ha dit: «En aquesta foto em recordes molt la Dani».

Daniela Bustamante, una peça clau a la vida dels seus pares

Independentment de si s'assembla més a Paula o a David, el que està clar és que la nena és el pilar fonamental de la vida dels seus pares, i no dubtin a presumir d'ella a les xarxes.

David sempre ha reconegut que Daniela és la seva gran debilitat, i li dedica el màxim temps possible quan no treballa. Bona mostra d'això és que fa uns dies es va animar a anar amb la seva nòvia, Yana Olina, i amb ella al Parc Warner, on s'ho van passar d'allò més bé.

A més, en diverses ocasions el cantant ha parlat d'ella a 'MasterChef Celebrity', programa culinari on concursa, i li ha dedicat més d'un plat.

Per a Paula, la seva illa també és indispensable, i comparteix moltes aficions amb ella. I és que, entre altres coses, Daniela l'ajuda molt a cuidar el bebè de la família, Miki. Així ho ha mostrat diverses vegades quan ha publicat imatges de tots dos en què es veu l'amor que es tenen l'un a l'altre.

Això sense oblidar que també penja fotos dels plans familiars, fent-se mostres d'afecte o petant-se de riure gravant vídeos per a TikTok. Vaja, que la complicitat entre elles és enorme.