Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de David i Daniella Bustamente

Daniella Bustamante al·lucina amb la nova feina del seu pare

Daniella Bustamante creu que serà una bona oportunitat per a ell

Daniella Bustamante ja té 14 anys i és molt conscient de qui són els seus pares i del que volen a la seva vida i en un futur. És per això que ara, a la petita l'ha sorprès la nova feina del seu pare lluny del món de la música i el cant.

David Bustamante, aquesta vegada, tornarà a una casa que ja coneix, però involucrat en una cosa nova que li han proposat i que ell no ha dubtat a acceptar de seguida.

El pare de Daniella Bustamante es va obrir pas després de la seva participació a Operación Triunfo, un concurs d'on han sortit molts dels cantants més coneguts del panorama nacional. Ja fa 21 anys que Bustamante es va convertir en un 'triunfito' i des de llavors no ha parat.

No només va conquistar Espanya amb la seva veu a través de moltes gires i concerts omplint places i teatres, sinó que ara ho ha fet també al món de la televisió.

El pare de Daniella Bustamante torna a la televisió pública

Com dèiem, no és la seva primera aparició a la televisió. Ja l'hem vist cuinant al programa de MasterChef Celebrity l'any passat i aquesta tampoc no era la seva primera vegada a la televisió pública. Ja el 2020 es va convertir en reporter col·laborador del programa Como Sapiens.

Però la veritat és que, d'una manera o altra, Bustamante mai no s'ha allunyat de la tele des que va aparèixer a Operación Triunfo. Uns anys després, va tornar a la que va ser casa seva com a jurat i en altres ocasions també va participar a Fantastic Dúo i a Bailando con las estrellas.

Segons Fórmula TV, ara torna a TVE per convertir-se, de nou, en reporter, però aquesta vegada a Aquí la tierra, un equip al qual s'incorporarà molt aviat.

Primer pla de David Bustamante amb el rostre seriós
El pare de Daniella fent de jurat en un concurs. | GTRES
 

Aquí la tierra està en emissió des de l'any 2014, presentat per Jacob Petrus els dies de setmana i per Quico Taronjí i Isabel Moreno els diumenges a la tarda. Així, el pare de Danielle s'unirà a l'equip de reporters VIP com, per exemple, Rozalén, José Bono, Carolina Cerezuela o Álvaro de la Lama, entre d'altres.

Per a qui mai no hagi vist el programa, és un espai on es tracta la climatologia i la meteorologia durant poc més de mitja hora a partir de les vuit del vespre, segons la programació d'aquell dia.

Bustamante, el seu passat i el seu futur a la televisió

El cantant no només ha estat lligat a programes de TVE, sinó que també ha aparegut en altres cadenes i ha dut a terme tota mena de reptes i desafiaments.

El 2010 va ser la primera vegada que va treballar a Telecinco en el talent showCántame una canción i en aquest cas ho va fer com a jurat. A Antena 3 també va treballar com a jurat per a Tu Cara Me Suena el 2012 i el 2014.

Però no només ha treballat de jurat a la tele, sinó que també ha participat com a concursant a El desafio d'Antena 3, entre d'altres previs.

Però, sens dubte, la seva aparició estel·lar la va tenir aquest any a Twitch en una vetllada de la boxa organitzada pel 'streamer' Ibai Llanos. Al ring va haver d'enfrontar-se a Míster Jägger, a qui al final no va poder guanyar malgrat la seva insistència i preparació prèvia.

Va ser el combat de l'any, on David Bustamante s'arriscava una vegada més, demostrant que no té por de res i que s'apunta a tot allò que li proposin. Qui sap si en un futur s'anima a participar a Supervivientes si li ho suggereixen o potser com a concursant de Tu Cara Me Suena.