Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Lydia Lozano.

Lydia Lozano, a punt de ser detinguda després de ser acusada d'assetjament

Lydia Lozano continua assimilant el que ha passat

Lydia Lozano, una de les millors periodistes de Sálvame, ha treballat en els millors projectes i té molta experiència. Per això s'ha disfressat de militar i ha acceptat dur a terme una missió d'alt risc: perseguir Belén Rodríguez. El problema és que la col·laboradora ha trucat a la policia i han estat a punt d'aturar la canària.

Lydia Lozano s'ha quedat muda en veure què ha fet la seva companya, que l'ha acusat d'estar assetjant-la i danyant el seu honor. Lozano s'ha deslliurat de la pitjor part perquè els seus caps li han ordenat que tornés al plató i en aquell moment han tingut lloc els fets. Belén ha demanat ajuda a les autoritats i dos agents s'han presentat al pis que estava fent servir Sálvame.

Primer pla de Belén Rodríguez.
Lydia Lozano sap que el problema és seriós. | GTRES
 

Lydia ha confirmat que la situació ha estat força tensa i que la policia ha identificat el reporter Kike Calleja. Ell és l'encarregat de cobrir la informació i ha convençut un veí de Belén perquè el deixi gravar des de la terrassa. El problema és que Rodríguez se sent assetjada i creu que estan atemptant contra la seva intimitat.

Lydia mai no ha tingut una relació massa estreta amb la seva companya, de fet, sempre ha mantingut les distàncies. El temps li ha demostrat que ha pres l'opció més intel·ligent: apartar-se del conflicte abans que fos massa tard. Diuen que Ro, com li diuen a Telecinco, «morirà matant» i revelarà els secrets de tots els seus amics.

Lozano s'ha deslliurat de viure una situació molt tensa, ha estat a punt d'haver d'identificar-se davant de la policia. Kiko Matamoros ha explicat que la detenció no es produeix fins que les autoritats tenen clar el delicte. El problema és que Ro també ha participat en el joc i ara no pot exigir que la deixin a una banda per protegir la seva intimitat.

Lydia Lozano continua impactada per l'escàndol

Lydia, després d'haver-se escapat del conflicte policial, ha tornat al plató de Sálvame i ha descobert una cosa. Belén va proposar a Kiko Hernández que participés en el Polideluxe a canvi de diners i es va comprometre a prolongar la història. El que no s'esperava és que les mentides fossin tan evidents, per això ara no vol saber res.

Foto de Lydia Lozano.
Lydia Lozano és una gran professional. | GTRES
 

Lozano coneix perfectament Kiko perquè han estat bons amics durant molt de temps i sap que està dolgut. El que ha passat és força seriós, ja que l'han acusat de ser «un morós», «un mal pagador» i un aprofitat. Els fets van tenir lloc totalment al contrari: el tertulià va entregar els diners prestats abans de la data límit.

La canària s'ha convertit en una de les cares fonamentals dins de Telecinco, per això participa en tots els jocs importants. Li han fet fer un reportatge i anar a cobrir una informació essencial per a l'evolució del programa. El que ningú no s'imaginava era que les autoritats irrompessin a l'espai per revolucionar-ho tot.

Lydia Lozano té clar a qui dona suport

Lydia ha tingut topades amb Kiko Hernández, però sap que és una persona de fiar i que ell no ha fallat en res. Simplement va acceptar uns diners que després li van reclamar de forma abrupta i es va limitar a reunir-los per tornar-los. Està decebut perquè no s'esperava aquesta traïció, dintre seu s'ha trencat una cosa que no té solució.

Lozano ha pres una posició clara: donarà suport a l'antic concursant de Gran Hermano. Pensa que la periodista ha de reaparèixer i donar explicacions abans que la situació empitjori.