Paula Echevarría i Daniella, amb els ulls pixelats

Daniella Bustamante ja ho ha comunicat a la seva mare, Paula Echevarría

La noia ha donat una notícia a l'actriu asturiana

Daniella Bustamante, la filla de Paula Echevarría i David Bustamante, ja és tota una dona. La jove està a punt de fer 14 anys, i fa uns dies la vam veure en un esdeveniment on va assistir amb la seva mare.

I és que mare i filla són inseparables. Així ho van demostrar al photocall que van compartir abans d'entrar al lliurament d'uns premis que es va celebrar al centre de Madrid.

Paula Echevarría en un photocall
Daniella ja acompanya Paula a alguns esdeveniments públics | GTRES

La veritat és que Paula Echevarría viu un dels millors moments de la seva vida. L'arribada de Miguel Jr. a la família la va fer molt feliç, i així ho demostra sempre que pot.

Daniella Bustamante ja té gairebé 14 anys

Sigui amb declaracions a la premsa o amb les publicacions que a les xarxes socials, Paula deixa clar que Daniella i ella són molr felices, i això es nota d'una hora lluny. Així, l'actriu es va obrir en canal al photocall dels premis Ídolo.

Dijous passat, Paula i Daniella van assistir a la cerimònia dels primers premis que donen valor a la carrera dels influencers a Espanya.

«Ella aquí coneix molta gent, més que jo. Té el perfil privat i no és gaire exhibicionista en aquest sentit. Penja molt poques coses, i el que publica, s'ho pensa molt. Després penja, esborra, penja, esborra, però crec que això és molt de la seva època; totes fan el mateix», va dir sobre l'ús que Daniella fa de les xarxes.

Primer pla de Paula Echevarría
Tot i que ja té gairebé 14 anys, Daniella necessita molt la seva mare | GTRES

Un altre gran dubte dels fans de Paula és si ja ha tornat a treballar. Una qüestió que ha volgut deixar clara per a evitar especulacions.

«Ara mateix no estic gravant res. Encara no m'he atrevit a arrencar perquè aquí és on es complica la conciliació. Tinc ajuda del Miguel, dels meus pares i dels seus... Ells ens poden donar un cop de mà, però si torno a fer rodatges, la cosa es complica, i per això ho vaig endarrerint», va confessar.

Tot i els problemes que té per a conciliar la feina amb la maternitat, l'actriu sap que té tot el suport de Daniella. Pot confiar en la seva filla, una adolescent que ja es val per ella mateixa en molts aspectes de la vida, tal com va explicar.

Així doncs, Paula posa tota l'atenció en Miki perquè Daniella ja vola sola, segons va afirmar al photocall dels premis Ídolo.

«La Daniella em necessita molt»

«La Daniella, tot i que ja té gairebé 14 anys, està en un moment de la vida que em necessita molt. Quan jo tenia la seva edat, necessitava la meva mare fins i tot més que quan era petita», va confessar Paula.

«Encara que està en aquella etapa en què sembla que siguis la pitjor, en el fons sí que et necessita, i molt. I gaudeixo d'estar amb ella, d'estar amb tots dos, de veure la Daniella amb el Miki. Són moments que no tornaran i que vull viure», va expressar.

Imatge de Paula Echevarria fent-li un petó a la seva filla Daniella Bustamante
Daniella Bustamante està molt unida a la dona que li ha donat la vida | Instagram

Una notícia que la fa molt feliç és que Miquel Torres i ella viuran un moment molt esperat. Parlem del bateig del seu fill, Miki, tot i que encara no se n'han donat detalls concrets.

«Només ens falta el bateig, [...] però no hi ha data», va revelar Paula Echevarría.