Primer pla de José Ramón de la Morena

José Ramón de la Morena, preocupat pel seu bebè: pot néixer cec o sord

José Ramón de la Morena va viure moments de molta angoixa

En molt poc temps, la vida de José Ramón de la Morena ha fet un gir radical. Es va separar de la que havia estat la seva dona i començava una nova relació amb Laura Vázquez, una dona 24 anys més jove que ell. Més tard es casarien i tindrien un fill.

Després d'unes quantes dècades a la ràdio, també decidia apartar-se de les ones. I és que va assegurar que volia gaudir de la vida i del nadó que arribava al món. Una cosa que no va poder fer amb els seus altres fills, com va assegurar més d'una vegada.

Tot i això, José Ramón va viure un moment de molta angoixa durant l'embaràs de la seva dona. Concretament, va ser durant el «sisè-setè mes», assenyala ella. «Ens van comunicar que jo m'havia infectat», apunta.

Es van témer el pitjor, que «el nen podia venir cec o sord, o amb algun problema motriu», confessa en una entrevista a 'Jaleos'. Van estar un mes en suspens, «fins que van veure que jo m'havia infectat, però el nen no».

Imatge de la parella José Ramón de la Morena i Laura Vázquez posant a un photocall
José Ramón de la Morena amb Laura Vázquez | GTRES

Explica que «vam estar un mes pensant» que podria arrossegar algun tipus de problema. «Estimaràs igualment el teu fill, però et canvia totalment», reconeix alleujada. Aquella situació va fer que el locutor se sensibilitzés «amb mi i el va fer veure les coses de manera diferent».

Per sort, tot va sortir a la perfecció i «el nen està molt sa i molt feliç perquè riu moltíssim». Així mateix, la Laura també pot presumir de ser en un moment de la seva vida molt bo. Acaba de presentar fa poc el seu primer llibre i és feliç al costat del seu petit i del seu marit.

El matrimoni que forma amb José Ramón de la Morena és molt discret. «Som molt hermètics tots dos, molt gelosos de la nostra intimitat. Ens agrada molt preservar la nostra parcel·la íntima», destaca.

En aquesta entrevista explica que «no ens agrada exhibir-nos gaire. Vivim la relació per a nosaltres, no per a ningú més». De fet, fa uns mesos es van casar pràcticament en secret, sense que se n'assabentés gairebé ningú.

«El vam mantenir molt en privat. Va ser molt bonic, tots dos volíem fer una cosa per a nosaltres. No era per compartir-ho amb la gent, nosaltres ja ho vam compartir amb la gent que estimem», assenyala Laura.

Desvela com és el periodista radiofònic amb el seu nadó: «Ara, en ser pare l'ha enxampat en un altre moment de la seva vida, i dedicant-li temps. És que el temps marca una diferència abismal».

És conscient que abans la feina li exigia molt i que amb prou feines podia estar amb els seus. «Ara està gaudint cada moment», afegeix. «Es veurà les gallinetes, el fica a la piscina cada dia, munten amb bicicleta», explica.

José Ramón de la Morena, feliç amb la seva nova vida

La fundació José Ramón de la Morena té la Laura com a directora, que s'encarrega de la part social i esportiva. Així doncs, el dia a dia depèn en gran manera dels compromisos del periodista.

Imatge de José Ramón de la Morena treballant a la Cadena Ser
José Ramón durant la seva etapa a la ràdio | GTRES

«És anar mirant més la seva agenda i en funció d'això jo vaig organitzant el que és meu. A mi no m'importa perquè jo m'adapto molt bé a tot i soc força camaleònica». Es considera una «molt bona número dos».

La dona del locutor reconeix que l'admira «moltíssim», tant en l'àmbit professional com en la seva persona. Relata que «la nostra relació del dia a dia és igual a igual, en el pla personal jo sé quina és la seva posició i quina és la meva».

José Ramón de la Morena porta una vida molt més relaxada, allunyat de la feina. Tot i això, tampoc descarta embarcar-se en algun projecte. «Ha de ser una cosa que li vingui de gust i que no li tregui gaire temps», remarca la seva parella.

▶️ Confirman las malas noticias sobre la salud de José Luis Gil