Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de David Bustamante somrient i la seva filla, Daniella Bustamante, pixelada

Daniella Bustamante es prepara per a l'arribada d'un nou germà a la família

La vida de Daniella Bustamante fa un gir dràstic després de 13 anys sent filla única

Daniella Bustamante forma part del selecte grup al qual pertanyen els fills de famosos. Mentre el pare és un dels extriomfits de la primera generació amb una dilatada carrera musical, la seva mare és una actriu i influencer d'èxit.

És normal que hagi despertat l'interès dels mitjans des del seu naixement el 2008. Això sí, els seus progenitors sempre s'han esforçat per mantenir-la bé fora de perill de la premsa i preservar-ne la intimitat. Després de tot, no resulta gens fàcil créixer entre els flaixos dels paparazzis.

Prova d'aquesta protecció i cura és com van gestionar la seva ruptura cap a l'any 2017. Tant David com Paula van decidir no donar gaires explicacions per no alimentar possibles polèmiques que poguessin afectar a Daniella d'alguna manera.

Muntatge fotogràfic de David Bustamante i Paula Echevarría amb la seva filla en comú, Daniella Bustamante
Imatge de David Bustamante amb Paula Echevarría al costat de la seva filla Daniella. | GTRES

Un nou germà per a Daniella Bustamante?

Tot i que separats, Paula i Bustamante segueixen fent les seves vides. Aquest darrer temps manté una relació sentimental amb la ballarina russa Iana Olina. Tots dos es van conèixer a Bailando con las estrellas on ràpidament va sorgir la química.

Ara, la feliç parella planteja l'arribada d'un possible membre a la família.

El pare de Daniella Bustamante, que està immers en la gira del musical Ghost, más allá del amor, intenta conciliar al màxim la seva vida familiar i professional. Per a l'artista, els seus éssers estimats són el més important i la base del seu èxit. Per això, no pot renunciar a tenir-los a prop malgrat els seus constants viatges i compromisos.

Fotomuntatge de David Bustamante i Yana Olina
David Bustamante i Yana Olina. | La Noticia Digital

La seva filla Daniella és, sens dubte, la seva fan més gran, però no descarta tornar a ser pare amb la seva actual parella. David ha reconegut que se sent molt feliç i content al costat de Yana. A més, és molt 'mainader' i afectuós, de manera que estaria encantat d'ampliar la família amb ella d'aquesta manera tan bonica.

Pel que fa a un possible casament, Bustamante ha reconegut que no sap si farà finalment aquest pas. Ara mateix està centrat en la seva feina, però està obert a tot allò que la vida li pot oferir en aquests moments: «Si ha de passar, doncs passarà, sense més».

Com portarà Daniella Bustamante tota aquesta situació?

Fins fa poc, la Daniella havia estat filla única. Ara, no només ha de bregar amb el naixement de Miguel Jr., sinó també amb un possible germà per part de pare.

Sens dubte, es tracta del canvi més important des de la separació dels progenitors. No obstant això, la il·lusió per un nou germà és una cosa que ja hem vist a la jove.

Recordem que poques hores abans del naixement del fill de la Paula amb Miguel Torres, l'actriu compartia a les xarxes una foto molt entranyable. En ella podíem veure Daniella Bustamante abraçant l'enorme budell de la seva mare.

Imatge de David Bustamante actuant en un carrer de Madrid
David Bustamante actuant al carrer de Madrid. | GTRES

Amb la frase «No sé qui té més ganes de conèixer-te», la Paula deixava clar l'entusiasme de la Daniella per rebre el seu nou germà.

Ara, després de gairebé un any exercint de germana gran, estem segurs que està preparada per fer el mateix amb els fills de Busta.

La nova incògnita que sorgeix és saber qui elegiria David com a possibles padrins. L'elecció de Poty com a padrí del nadó de Paula Echevarría no ha assegut gaire bé el cantant. Prendria venjança d'aquesta situació i faria una cosa semblant amb algun amic o amiga de la seva ex?

Imatge d'Instagram de Paula Echevarría.
Paula Echevarría va anunciar amb aquesta foto que Poty Castillo és el padrí del seu nadó. | CatalunyaDiari

De moment ens hem de quedar amb el dubte. Això sí, Daniella Bustamante és lluny de qualsevol polèmica que afecta la seva família. Ella gaudeix igual amb els seus pares i amb les parelles d'aquests amb qui ha format una relació entranyable.