Muntatge d'Andrea Janeiro i Daniel Wozza

Daniel, el nòvio d'Andrea Janeiro, confirma que els rumors eren certs

Ningú dona crèdit a l'última bomba sobre Andrea Janeiro

Andrea Janeiro no vol saber res dels mitjans de comunicació, però a vegades és inevitable que s'acabi veient esquitxada per certes polèmiques. La seva mare, tot i estar de baixa després de l'aparatosa caiguda que va protagonitzar a 'Sálvame', continua fent de les seves, i aquesta vegada, amb la seva filla pel mig.

Així ho ha confirmat Daniel, el nòvio d'Andrea Janeiro, que s'ha quedat sense paraules amb el que ha passat. Què ha fet Belén Esteban perquè ara la seva filla sigui el centre d'atenció?

Andrea Janeiro, la protagonista indiscutible

La jove vol mantenir-se allunyada de la televisió. No li agrada la feina de la seva mare, i encara menys que la persegueixin pel carrer i que li facin fotos. Això ho va tenir clar des de fa molt de temps, a conseqüència de l'assetjament mediàtic que va patir quan encara era menor d'edat.

No obstant això, hi ha una cosa que Andrea no podrà evitar mai, o almenys fins que la seva mare deixi de treballar a la televisió: ser el centre de totes les mirades.

La jove segueix fent vida normal. Continua amb els estudis i amb la seva parella, Daniel. Però aquests últims dies tot ha canviat radicalment a causa de la caiguda que va patir Belén Esteban en directe, que va fer que es trenqués la tíbia i el peroné.

L'ingrés, l'operació i la recuperació de la 'princesa del poble' han sigut notícia aquestes setmanes, i, com era d'esperar, el paper d'Andrea ha estat fonamental. Mare i filla han demostrat que estan molt unides i que tenen molta complicitat.

Belén Esteban
La tertuliana es va trencar la tíbia i el peroné en ple directe | Catalunya Diari

Per això, recentment totes dues han estat protagonistes d'una notícia bomba que ningú esperava, i la pionera ha estat Belén Esteban. Ha arribat una nova etapa per a Andrea Janeiro, i ara ja en som testimonis.

Els últims moviments de Belén Esteban

Tot el que fa Belén Esteban és objecte de l'opinió pública. És una cosa que mare i filla haurien de tenir en compte a l'hora de fer un pas tan important com el que han fet.

Fa només unes hores, la revista 'Lecturas' assegurava que la col·laboradora de 'Sálvame' ha comprat un pis a la seva filla. I tot, gràcies als bons resultats econòmics que està tenint la seva marca, Sabores de la Esteban SL.

Tots els detalls del pis d'Andrea Janeiro

Vendre salmorejos i patates fregides li ha anat molt bé a Belén Esteban. Només han passat vuit mesos des que va llançar Sabores de la Esteban i ja ha aconseguit molts beneficis. Tant és així, que el pis que ha comprat per a la seva filla està situat a pocs metres del seu, a Paracuellos de Jarama.

L'immoble li ha costat ni més ni menys que 346.730,55 euros. Tot i que no s'han revelat detalls de com és per fins, s'ha confirmat que Belén vol donar la millor vida possible a la seva nena.

A més, fa uns anys va arribar a un acord amb Telecinco per a cobrar més de 300.000 euros anuals com a tertuliana de 'Sálvame'. Una xifra molt elevada amb què podrà mantenir sense problemes el nou pis d'Andrea Janeiro.

Andrea Janeiro i Belén Esteban
Andrea Janeiro i Belén Esteban estan molt unides | Cedida

 

El futur professional d'Andrea

Des que ha sortit a la llum que la seva mare li ha comprat un pis, Andreíta és el centre de totes les mirades. Quan va complir la majoria d'edat, la jove va tenir clar que volia estudiar fora. Va viure a Londres durant una temporada, però la pandèmia la va obligar a tornar amb Belén.

A casa és feliç, i, ara que té un pis per a ella a Paracuellos, encara més. Això vol dir que el futur professional d'Andrea Janeiro és a Madrid?

No hi ha dubte que el futur de la noia es va dibuixant i que molts volen la volen veure asseguda en un plató de televisió. Que decideixi fer-ho o no sols depèn d'ella.