Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de Carmen Borrego i Paola Olmedo

Paola Olmedo descobreix que la seva sogra, Carmen Borrego, ja no hi és

Carmen Borrego ha decidit anar-se'n després del polèmic casament del seu fill

Paola Olmedo està de viatge de noces amb el seu marit, José María Almoguera. La parella ha protagonitzat la boda de l'any, de la qual s'ha parlat molt a 'Sálvame' i en altres programes de Telecinco.

Carmen Borrego, la mare del nuvi, ha estat la veritable protagonista d'aquesta cerimònia. Paola i José María fina ara no eren personatges coneguts, i el casament no hagués generat tant d'interès si no fos per Carmen.

Ja des de principis d'any, quan es va filtrar que s'estava negociant una exclusiva per a la boda, la filla de María Teresa Campos ha estat a l'ull de l'huracà. Bàsicament perquè se li ha atribuït la responsabilitat d'aquestes negociacions amb 'Lecturas' per a tancar el reportatge.

A més, els dies previs a la celebració, familiars d'alguns convidats han volgut donar informació confidencial sobre l'enllaç. També s'ha especulat molt amb les absències de grans amigues de Borrego, com Rocío Carrasco o Belén Rodríguez. I, per si no n'hi hagués prou, el vestit que portava Carmen ha estat criticadíssim al programa on treballa.

Fotomuntatge de Carmen Borrego i la seva nora Paola Olmedo
Paola Olmedo no sap on s'ha ficat entrant al clan de les Campos | Catalunya Diari

Fins i tot la seva consogra s'ha manifestat en contra d'ella. Ha assegurat que no sabia res de l'exclusiva i que ella no volia sortir a les fotos.

Tota aquesta situació ha provocat un estrès terrible a la col·laboradora, que s'ha enfonsat diverses vegades en directe. Llàgrimes, amenaces reiterades d'abandonar el programa, humiliacions com que el seu excunyat, Pipi Estrada, lluís el vestit de casament de Carmen per a riure-se'n...

Al final, Carmen Borrego no ha pogut més i se n'ha anat.

Carmen Borrego es pren un descans davant de tanta pressió

Un cop celebrat el casament, que li ha portat felicitat i alhora preocupacions, Borrego ha decidit anar-se'n de vacances. Ha fet les maletes i s'ha escapat uns dies a les Canàries amb el seu marit.

Carmen volia relaxar-se després de tant d'enrenou, per això se n'ha anat a Gran Canària, on no hi falta el bon clima i les platges. I avui la revista 'Semana' ha publicat les fotos de l'escapada. Una altra exclusiva per la qual la tertuliana deu haver rebut una bona quantitat de diners.

Aquests dies, a l'illa, ha aprofitat per fer-se alguns tractaments de bellesa, i s'ha dedicat a anar de l'hotel a la platja i de la platja a l'hotel. També ha trobat temps per a passejar i recuperar la calma perduda durant aquestes últimes setmanes.

A 'Sálvame' ja li han preparat la propera polèmica i han avançat que els ha arribat informació d'un problema que ha tingut en un restaurant.

Suposadament, a Carmen no li van agradar els macarrons que li van servir, i ho va comunicar al cambrer. «Picaven molt, i tinc problemes d'estómac», ha reconegut ella mateixa.

Segons sembla, va aconseguir que li canviessin el menú, i a sobre no li van cobrar el menjar. Ella ho ha desmentit rotundament: «Ja tenia les despeses pagades i no em van portar res més. Estic farta, ja».

A Borrego, doncs, la tranquil·litat li ha durat poc. Últimament, els col·laboradors de 'Sálvame' s'han aficionat a ficar-se amb ella durant gairebé tot el programa. Ella aguanta estoicament, entre anades i vingudes del plató als passadissos.

És el preu que ha de pagar per mantenir la cadira a l'espai de les tardes de Telecinco.

La polèmica familiar amb les Campos

Per acabar-ho d'adobar, s'ha revifat el conflicte familiar entre Carmen Borrego i la seva neboda, Alejandra Rubio. La filla de Terelu opina sense filtres de la seva tieta, del seu cosí i del que no li ha agradat (o creu que es pot millorar) del casament i de com s'ha gestionat tot plegat.

Els desacords entre tieta i neboda revifen el que dona vida televisiva a les Campos: les disputes familiars, els missatges amb doble sentit i les indirectes que es llancen les unes a les altres. Que no pari l'espectacle.