Muntatge fotogràfic d'Ana María Aldón i Ortega Cano.

El fill petit d'Ortega Cano, preocupat per la salut de la seva mare

Ortega Cano i el seu fill estan molt pendents d'Ana María Aldón

José María, el fill en comú d'Ortega Cano i Ana María Aldón, està molt preocupat per la salut de la seva mare. En concret perquè, en els últims dies, el jove s'ha adonat que hi ha una cosa que no deixa dormir la dissenyadora. I és que, en els darrers mesos, la dona del torero s'ha convertit en una de les cares més importants de la televisió del nostre país.

Foto d'Ana María Aldón i José Ortega Cano caminant pel carrer amb el seu fill José María.
José Ortega Cano i el seu fill José María estan molt pendents de la dissenyadora | Europa Press

Arran de la seva participació a 'Supervivientes 2020', la col·laboradora de 'Viva la vida' va aconseguir deslligar-se per complet del destre per mostrar-se al món com una dona independent i amb identitat pròpia. Una cosa que s'ha vist intensificada amb la seva última i polèmica entrevista.

Des d'aleshores, els rumors de crisi al matrimoni no han deixat de volar per sobre dels seus caps. Ara, d'altra banda, la dona d'Ortega Cano s'ha embarcat en un nou projecte laboral que li està costant la salut.

Ortega Cano i el petit José María, estan molt atents de la dissenyadora

A Ortega Cano li preocupa que la salut de la seva dona es vegi afectada pel seu nou treball dins la petita pantalla. I és que, 'Sálvame' ja té tot llest per a l'estrena de la nova edició de la 'Sálvame Fashion Week'.

Aquest mateix dimecres, 25 de maig, en horari de 'prime time', dissenyadors i models tenen una cita amb tota l'audiència de Telecinco. I, encara que tots estan com bojos perquè arribi aquest esperat moment, el cert és que aquestes setmanes han estat una mica intenses.

Per a la seva particular i famosa desfilada de moda, el programa ha tornat a convertir els seus col·laboradors en autèntics maniquins de passarel·la. A més a més, ha volgut comptar amb la participació de diversos dissenyadors espanyols, entre els quals hi ha Ana María Aldón, per a l'elaboració dels estilismes.

Captura d'Ana María Aldón a 'Sálvame'
La dona d'Ortega Cano està molt emocionada per la seva participació en la 'Sálvame Fashion Week' | MEDIASET

I, és clar, els nervis i els problemes d'última hora porten de cap a tots els participants d'aquest esperat esdeveniment televisiu. Però, sens dubte, una de les que pitjor s'ho estan passant és la dona d'Ortega Cano.

«Estic corrent i sense dormir», ha confessat a 'Sálvame'. «Però arribaré. Si no arribo jo, no arriba ningú. M'han ficat una per l'escaire. En el que m'he ficat, mare meva», ha assegurat la dissenyadora.

En un dels vídeos resum de la seva feina, l'exsupervivent s'ha volgut sincerar amb tots els seguidors del format. De fet, Ana María ha preocupat el seu fill en confessar que aquest projecte li està traient hores de son.

«Ahir vaig dormir quatre hores. De 12 a 4 del matí. A les 6 del matí estic ja cosint. Vuit dies sense dormir. No hi ha cos que ho aguanti. I totes les col·laboradores són molt exigents. Aniran com jo volia, al final».

Ortega Cano s'assabenta dels problemes que té la seva dona

Ortega Cano no s'esperava que aquest desafiament fos tan dur. I és que, des que Ana María Aldón va acceptar participar en la 'Sálvame Fashion Week', la dissenyadora s'ha trobat amb diversos problemes.

A la seva falta de son, la gaditana a més ha hagut de sumar-li les exigències d'algunes de les col·laboradores que desfilaran en aquest esdeveniment.

Primer pla Ana María Aldón
Ana María ha trobat diversos contratemps | Telecinco

Després de veure un resum de la seva feina, Kiko Hernández va decidir obrir la capsa de Pandora traient a la llum les traves amb què la seva nova companya s'està trobant. «Una d'elles[Lydia Lozano]t'ha dit que no es vol posar el vestit, i que sent que farà el ridícul», deia el tertulià.

Davant d'això i per defensar el seu honor, la periodista va decidir trucar al programa en directe. «En la meva vida he dit que faré el ridícul. M'ha trucat Valldeperas per dir-me si m'agradava el vestit, però jo ni ho havia vist. No sé de quin color és, no sé com portaré els cabells...», es defensava.