Primer pla princesa Elionor

Elionor revela que hi ha un sacrifici que no està disposada a assumir

Elionor ha estat la gran absent en una reunió familiar molt especial

La princesa Elionor porta molts anys sacrificant-se, seguint les estrictes ordres de la seva mare i preparant-se per assumir el complicat càrrec de ser l'hereva al tron.

Tot i això, sembla que hi ha un sacrifici que la jove de 16 anys no està disposada a fer, i és el de renunciar als seus últims dies a l'UWC Atlantic College per la seva família.

Al contrari que Alexia d'Holanda, que no dubtava a abandonar el col·legi per volar fins a Amsterdam i celebrar l'aniversari de la seva mare, Máxima Zorreguieta.

Imatge de la princesa Elionor.
La princesa Elionor està centrada en els estudis | GTRES

En canvi, Elionor no pensa canviar els seus plans ni per un fet tan transcendental com la tornada del seu avi, el rei Joan Carles, a Espanya. I és que l'emèrit celebrava una reunió privada a la Zarzuela on sí que hi van ser presents el seu fill, el rei Felip, la reina Letícia i també la seva neta, la infanta Sofia.

«Ha tingut lloc un esmorzar familiar al qual han acudit els reis, la infanta Sofia, els reis emèrits Joan Carles i Sofia, així com la infanta Elena i els seus fills, i la infanta Margarita i Carlos Zurita», citava el comunicat emès per la Casa Reial.

La reina Letícia amb les seves filles, Elionor i Sofia
La noia no s'ha retrobat amb la seva família | GTRES

La tornada de Joan Carles al país n'ha enxampat molts per la seva sorpresa, encara que ja va manifestar «la seva voluntat d'establir el seu lloc de residència de forma permanent i estable a Abu Dhabi per raons personals».

A més de «la seva decisió d'organitzar la seva vida personal i el seu lloc de residència en àmbits de caràcter privat, tant en les visites com si en el futur tornés a residir a Espanya, per continuar gaudint de la privadesa més gran possible».

La princesa Elionor evita retrobar-se amb el seu avi, Joan Carles I

La intenció principal darrere del viatge de l'emèrit es trobaria en el seu interès per normalitzar-ho tot. I és que fa 21 mesos que el monarca no trepitjava la Zarzuela.

Encara que això no sembla haver marcat una gran diferència per a la seva neta Elionor. La jove es troba a la recta final del seu primer any a l'UWC Atlantic College i està completament bolcada amb els seus estudis.

Així doncs, la darrera vegada que vam veure la princesa Elionor va ser al mes d'abril, quan atenia alguns compromisos institucionals amb els seus pares i també en solitari.

Imatge del rei emèrit Joan Carles I al club nàutic de Sanxenxo
El rei Joan Carles tornava a Espanya després de mesos allunyat del país | GTRES

Des de llavors, la principal preocupació de la noia ha estat treure les millors notes possibles i acabar el curs amb bon peu. Però, al bell mig de l'estrès que suposa aquesta recta final, també hi ha lloc per a la diversió.

I és que tal com es pot veure al perfil d'Instagram del col·legi, els alumnes de la promoció del 2022 han pogut celebrar la seva festa de graduació. Exactament, uns 176 joves que s'han acomiadat per la porta gran d'una temporada inoblidable de la seva vida.

La princesa Elionor s'acomiada dels seus pares a l'aeroport.
Elionor, a punt de posar fi a la primera etapa a Gal·les| GTRES

I encara que els alumnes del primer curs no estaven convidats a la cerimònia, sí que van poder gaudir de la festa posterior. «Un gran desplegament als jardins del castell on no ha faltat la música, el bon menjar i diferents activitats que s'han allargat tot el cap de setmana», s'anunciava.

De moment, però, no serà fins al 17 de juny quan la princesa doni per finalitzada aquesta primera etapa i comenci les vacances tan anhelades d'estiu.

No obstant això, encara no sabem quins seran els seus plans aquests propers mesos, i si optarà per tornar a Espanya o anar-se'n a l'estranger amb la seva germana, tal com acostumaven fins ara.

La princesa Elionor i la infanta Sofia han gaudit molt amb els campaments d'estiu als Estats Units, on han pogut practicar l'idioma i compartir experiència amb altres joves de la seva edat.