Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Raphael.

Raphael confirma als seus tres fills el que era un secret a veus sobre el seu futur

Raphael té un nou projecte professional

Raphael és un gran artista que, tot i la seva edat, es resisteix a deixar els escenaris. És feliç amb la música i això és una cosa que ja saben els seus fills. Però el nou projecte professional que té al cap promet deixar ningú tothom sorprès.

Es tracta d'un treball discogràfic on l'ajudarà Pablo López. Tots dos han unit els seus talents per preparar una cosa molt gran, com ja han pogut veure els seus seguidors. Cada cop queda menys perquè surti a la llum aquest àlbum tan especial que estan preparant tots dos.

Des de fa temps se sabia que Raphael sentia admiració pel malagueny. Però potser ningú hauria pensat que serien capaços de reunir-se per a aquest disc. Els fans de tots dos estan encantats amb la idea i confien que el resultat sigui una autèntica meravella.

«Crec que les nostres cares ho diuen tot. I el bonic que ens està quedant, Pablo?». Confessava que aquesta feina era «tremendament emocionant».

Estava molt il·lusionat amb el company que havia triat per a aquest àlbum. «Em sento molt privilegiat i tinc moltes ganes de compartir-ho amb tots i totes. Cap endavant sempre», va escriure Raphael a les seves xarxes socials.

Primer pla de Raphael durant un concert
Raphael treballa en el seu nou àlbum | GTRES
 

Hi ha un petit detall que no ha passat desapercebut per ningú. I és que en una de les respostes del pianista hi posa «V!, Sempre!». Alguns ho van interpretar com que podria tractar-se del títol del nou disc o de la cançó amb què estaven treballant.

En qualsevol cas, a tots dos els agrada jugar amb el misteri i van deixar els seguidors amb aquest dubte. Caldrà esperar un temps per conèixer el resultat final.

Raphael no és l'únic que està emocionat amb aquest projecte. Els seus fans també els ho feien saber a través de les xarxes socials. «Genis, felicitacions a tots dos» o «que ganes d'escoltar-ho ja», van ser algunes de les frases més repetides.

«Que bé veure't tan feliç, i per aquestes mirades de complicitat i alegria. Estem segurs que el resultat serà sensacional», li van escriure des del Perú.

El cantant de Linares admetia en una entrevista a TVE al novembre que tenia «fe que farem una cosa molt bona. Fins aquí puc dir», explicava. Sap que després de 60 anys de carrera la millor manera de celebrar-ho és amb la col·laboració de Pablo López.

Raphael no abandona la música

Hi ha pocs artistes que entenguin la música com Raphael. El seu últim projecte va ser 6.0 En Concierto, que incloïa cançons interpretades en els concerts del 19 i 20 de desembre de 2020 a Madrid. Va ser una cosa històrica, ja que va ser un dels primers esdeveniments multitudinaris durant la pandèmia.

En aquell moment van sonar alguns dels temes més populars de l'intèrpret com Yo soy aquel o Como yo te amo. També va haver-hi espai per a reinterpretacions com Frente a frente o Vivir así es morir de amor.

El cantant Raphael mirant a la cambra amb mig somriure
El cantant està encantat amb la nova feina | GTRES

Sens dubte, el concert va ser màgic perquè, a més a més, va haver-hi actuacions especials com les de Pablo López i Manuel Carrasco. Cap dels dos es va voler perdre l'oportunitat de cantar amb aquest gran cantant espanyol.

Raphael ja està preparat per al seu nou disc. I segur que a ningú deixarà indiferent.