Imatge d'Emma García.

Emma García ja no pot amagar més el divorci i la nova boda

Emma confirma el secret de domini públic sobre la famosa parella

Emma García ha vist com Rubén, el segon expulsat de la present edició de 'Supervivientes', ha estat un dels participants que més joc ha donat a Hondures.

La parella de l'extertulià d'Emma ha estat sens dubte una autèntica sorpresa en el format de supervivència. I és que ens ha deixat diversos moments impossibles d'oblidar durant la seva estada com a 'paràsit', aïllat de la resta de concursants.

El cas és que Emma García va veure el conegut culturista passar per una primera etapa del format de Bulldog TV en què els seus rivals van ser potser massa durs amb ell. El culturista es va sentir humiliat per alguns d'ells, com Kiko Matamoros, que el va menysprear, afirmant que era un «fracassat i un frustrat».

Emma García assisteix perplexa al canvi de vida

Emma va veure com aquest es va armar de valor i va aconseguir romandre durant sis setmanes al seu desterrament i allà va veure com el públic el salvava del duel amb Charo Vega. Finalment, el penúltim expulsat no va poder vèncer Ainhoa, i així va finalitzar el seu periple per Hondures per a disgust del seu xicot.

Imatge d'Emma García.
Emma García ja sap que un dels seus excol·laboradors es casarà aviat   | Europa Press

La veritat és que el col·laborador va defensar la seva parella d'una manera que va sorprendre fins i tot Emma García. Va revelar alguns detalls de la seva vida més íntima, com que va patir abusos, que no el van ajudar a participar al reality.

El cas és que Emma ha vist com la parella de l'excol·laborador de 'Viva la vida' arribava al plató de Telecinco amb una nova idea de vida al cap. Reapareixia molt més fort que quan va entrar al reality, cap al 8 d'abril.

Fa uns dies, Rubén va posar de manifest quina era la seva relació amb Enrique del Pozo i el moment en què es trobava. «Estic feliç, content, agraït i molt enamorat. Feliç!», va afirmar al plató del reality.

Emma García ja no pot amagar que es vol casar amb ell

Alhora, el culturista va anunciar un canvi de vida quan es va referir als seus plans immediats que ha deixat sense paraules Emma García. «M'he dedicat 24 hores al culturisme, li he donat molt a l'esport i l'esport a mi. Però ara jo cuidaré el que més estimo».

«Estic orgullós d'ell, resulta que és un home que m'ho va demostrar l'any de convivència. Aquesta persona m'estima i ha defensat el que és indefensable en aquest plató i això és el premi que m'emporto, l'amor d'Enrique del Pozo», relatava.

Enrique del Pozo i Rubén Sánchez
L'excompany d'Emma García i la seva parella amb la premsa | GTRES

Justament sobre aquest canvi de forma de viure ha parlat aquest dimecres en una exclusiva per a la revista Diez Minutos. «Deixo el culturisme», sentencia a la coneguda publicació.

Sobre la seva parella expressa el següent. «Em divorciaré de Jesús, perquè encara estic casat amb ell, i em vull casar amb Enrique, i ho veurà tota Espanya».

Del seu xicot afirma que és «una persona enorme i generosa. Ha lluitat per la nostra relació com jo, des del primer dia. Ens estimem i ja està».

«Potser encara hi ha ressentiment amb una parella gai»

Pel que fa a la seva exparella, aquest explica que van estar junts «21 anys, tota una vida. Ens vam casar al final de la relació, farà uns sis anys, va ser una relació magnífica. A dia d'avui, Jesús és molt amic d'Enrique i meu», ha dit a Diez Minutos.

Imatge d'Enrique del Pozo amb el seu xicot, Rubén.
Enrique del Pozo amb la seva parella   | GTRES

Finalment, sobre els rumors de muntatge amb l'artista és contundent. «Continuen posant etiquetes, potser encara hi ha ressentiment amb una parella gai, hi ha enveges. Sembla que l'homosexualitat encara es veu malament», conclou el seu al·legat l'exconcursant de 'Supervivientes'.