Carlota Corredera amb un vel de núvia

Carlota Corredera renuncia a tot i diu al seu marit que no vol tornar

La periodista ha pres una decisió que marcarà la seva vida

Carlota Corredera va començar a treballar a la televisió darrere de les càmeres i a poc a poc va anar guanyant posicions. Es va assentar com a directora de 'Sálvame', un programa que fa anys era el més cotitzat de la petita pantalla. Més endavant va passar a ser presentadora i va demostrar que estava plenament capacitada per a entretenir els espectadors.

Carlota Corredera ha renunciat a la seva carrera televisiva perquè els últims temps han estat massa convulsos i necessita descansar. S'ha posat en mans d'especialistes i ha confessat que, de moment, no vol tornar a la televisió. Té projectes al cap, però no estan relacionats amb Telecinco, ja que necessita recuperar-se.

Imatge de Carlota Corredera amb el seu marit Carlos de la Maza
Carlota Corredera compta amb el suport del seu marit, Carlos de la Maza | GTRES

Carlota Corredera compta amb el suport del seu marit, Carlos de la Maza, un càmera que treballa a La Fábrica de la Tele, la productora de 'Sálvame'. Li ha explicat els motius pels quals no se sent preparada per a tornar a la televisió, i ell els ha entès perfectament. Hi ha qui diu que els alts càrrecs de Mediaset van pressionar la periodista, però aquesta dada no ha estat demostrada.

La gallega suposadament va rebre una oferta de 'Supervivientes', però la va rebutjar, i Paolo Vasile, conseller delegat de Mediaset, va prendre mesures. És una hipòtesi que circula cada cop amb més força, encara que l'únic que està clar és que la comunicadora necessita ajuda. És conscient que segueix tenint estrebada mediàtica, per això ha aprofitat per contribuir a una bona causa.

Sap que la salut mental és un tema tabú per a gran part de la societat, per això parla obertament dels problemes que té. En una de les últimes aparicions públiques que ha fet, ha revelat que de moment no té intenció de tornar als mitjans. «Hi ha projectes, però la meva prioritat és recuperar-me, per això m'estic dedicant a mi».

Carlota Corredera vol frenar l'assetjament

Corredera ha dedicat l'última etapa de la seva trajectòria televisiva a donar visibilitat al feminisme, fet que l'ha acostat a Rocío Carrasco. Els espectadors no han entès aquesta aliança i han atacat la gallega d'una manera bastant cruel. En un primer moment, les crítiques eren lleugeres, però van anar agafant força amb el pas del temps.

Carlota Corredera plorant en un plató de televisió
Carlota Corredera ha viscut moments molt complicats | Telecinco

La presentadora va prendre una decisió important per deixar de patir: deixar la televisió i centrar-se en la salut mental. Ella mateixa ha confessat que molts espectadors l'assetjaven per les xarxes socials a través d'insults i qualificatius feridors. Ha pensat que el millor és estar darrere de les càmeres, per això ha emprès un nou projecte amb La Fábrica de la Tele.

Segons han explicat els responsables de la productora, Carlota serà directora i presentadora d'un programa que revolucionarà la graella de Telecinco. Barrejarà temes d'actualitat i cor i promet ser un producte estrella que l'ajudarà a oblidar-se dels problemes del passat. Carlos, el seu home, està al corrent del projecte i l'ajudarà en tot el que calgui

Carlota Corredera ha reaparegut sola

La comunicadora és conscient que té un exèrcit d'enemics que cada vegada és més poderós, per això va amb tanta precaució. Quan apareix públicament, ho fa sense el seu marit, ja que el vol protegir, però aquesta estratègia ha desfermat molts rumors. Hi ha qui diu que el matrimoni està en crisi. Una teoria que no té cap fonament.

Corredera és una dona respectuosa i mai s'ha posat a l'altura dels seus detractors, sinó que s'ha limitat a defensar-se. La millor manera d'enfrontar-se a les crítiques és estar ben armada, per això s'ha posat en mans d'una bona psicòloga. «Estic gaudint molt. M'ho he pres tot amb més calma i m'estic dedicant més a mi», comentava recentment.