Gerard Piqué

El dard enverinat de Gerard Piqué que assenyala Shakira: «Ha de protegir els nens»

Gerard Piqué ha tornat a parlar sobre la seva ex

De no dir absolutament res a trencar el silenci amb diversos mitjans de comunicació. Això és el que ha fet Gerard Piqué els últims dies i que no ha passat desapercebut per ningú.

Fins ara ha estat Shakira la que no ha deixat de parlar −millor dit, cantar− sobre la seva separació des que es va anunciar públicament aviat farà un any.


I és que, de fet, eren molts els que feia mesos que reclamaven l'altra versió dels fets. I, ara, després que la colombiana carregués durament contra el pare dels seus fills en les seves últimes quatre cançons  −i especialment contra la seva nova parella, Clara Chía a la Session amb Bizarrap−, l'ex del Barça ha volgut jugar, finalment, les seves cartes.

Gerard Piqué torna a parlar sobre Shakira

La setmana passada, el català concedia una entrevista a Jordi Basté a RAC1, on no dubtava a respondre algunes de les preguntes amb més relació amb la seva vida personal. I, no cal dir-ho, amb Shakira.

En ser preguntat per si havia escoltat la polèmica cançó d'aquesta amb el productor i DJ argentí, Gerard Piqué responia que sí. «No vull parlar del tema. No crec que toqui», intentava tancar el tema.

«Cadascú pren les decisions oportunes. No tinc ganes de parlar del tema perquè l'únic que vull és que els nens estiguin bé». Unes declaracions que, si bé breus, van ser interpretades com un dard enverinat cap a la mare dels petits Milan i Sasha.

Imatge de Shakira i Piqué
Gerard Piqué torna a enviar un dard enverinat a Shakira. | Catalunya Diari

Tanmateix, i lluny de retractar-se de les seves paraules, l'esportista ha volgut parlar una altra vegada, aquest cop amb El País, on ha deixat entreveure, de nou, el que pensa de la seva exparella.

«Cadascú té la responsabilitat d'intentar fer el millor per als seus fills», responia fent referència a la seva exparella. «Es tracta de protegir-los. Aquesta és la feina de tots els pares amb els nens. Estic centrat en això».

«Soc molt feliç»

 

Gerard Piqué també ha deixat molt clar que actualment viu una de les millors etapes de la seva vida. «Hi ha hagut canvis en la meva vida i he sabut preservar la felicitat», ha afirmat.

«No gastaré diners en netejar la meva imatge. La gent que em preocupa i a la que estimo és la que em coneix, la resta no m'importa», declarava. «Destino la meva energia en estar amb els meus i donar-los el que tinc. Soc molt feliç».

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!