Primer pla de Makoke tractant de somriure

Makoke rep una trucada de Froilà i descobreix la seva crua realitat

Froilà s'ha posat en contacte amb Makoke

Aquesta tarda el programa 'Fiesta' ha sorprès anunciant una informació que ha deixat tothom amb la boca oberta.

I és que el mateix Froilà ha decidit trucar en directe a Makoke per deixar clares certes coses.

El net preferit del rei emèrit ja fa un temps que és a Abu Dhabi, on decidien enviar-lo per allunyar-lo una mica de les polèmiques que protagonitza un dia sí i l'altre també.

Primer pla de Froilà amb una gorra negra
Froilà de Marichalar ja s'ha adaptat a la seva nova vida a Abu Dhabi | Europa Press

Això s'ha convertit en un autèntic maldecap per a la seva mare, que ja ha rebut més d'un avís perquè posi límits al seu fill.

Tot i que, per sort per a la infanta Elena, sembla que des que el jove està amb el seu avi, Don Juan Carlos, ja s'ha redreçat una mica més.

Així ho expliquen aquells que el coneixen, i és que als 24 anys ja ha estrenat una bona feina en una de les torres més altes d'Abu Dhabi, a tan sols 10 minuts amb cotxe de casa seva.

Foto del jardí de la mansió de Froilà a Abu Dhabi.
El jardí de la mansió de Froilà | Xarxes socials

«El pis on viu Froilà només té una habitació, però les vistes són impressionants», revelaven sobre això.

«Té piscina, és una urbanització privada que compta també amb gimnàs i seguretat 24 hores. Tot fa que sigui molt complicat tenir-ne una imatge dins l'edifici».

En poc temps, el jove ha sabut adaptar-se a aquesta nova vida que comparteix amb el seu avi i ja té fins i tot el cercle d'amics.

Sens dubte, una vida molt més estable que la que duia a Madrid, on se'l podia veure de festa en festa.

La preocupació entorn del futur del jove era tan gran que fins i tot el rei Felip es va veure obligat a trucar a la seva germana.

La nova vida de Froilà a Abu Dhabi

Una conversa molt tensa que no acabava gens bé per a cap dels dos, segons informaven diversos mitjans.

«Don Felip ha telefonat a la seva germana per demanar-li que cridi l'atenció d'una vegada per totes a l'actual 'enfant terrible' de la saga borbònica», es donava a conèixer l'octubre passat.

Tot i això, «el noi de vint anys, quart a la línia successòria per ocupar el tron, feia cas omís a les advertències i seguia vivint la nit boja madrilenya».

Felip té molt clar que el comportament «dels fills de la seva germana Elena afecten la imatge de la institució que el monarca intenta preservar».

Imatge de Froilà de Marichalar
Froilà gaudeix del seu nou estil de vida | Catalunya diari

I és que també «l'atrafegada vida social de Victòria Federica ha estat de vegades motiu de desacords entre la infanta i el cap d'Estat».

Motiu principal pel qual van decidir prendre mesures des de la Casa Reial. I va ser llavors quan van protagonitzar una tremenda baralla telefònica. «Va ser una conversa molt pujada de to, amb retrets i al·lusions no només entre els germans, sinó també contra la senyora Letícia».

Actualment, Froilán gaudeix d'un estil de vida que no ha d'envejar res a la que portava fins ara.

Segons hem pogut saber, el seu sou ronda entre els 6.000 i 10.000 euros al mes, cosa que li permet viure força bé als seus 20 anys.

«L'empresa està en un gratacel», assenyalen respecte al seu lloc de treball. «Té unes enormes vistes al mar i Froilà teletreballa en una de les oficines més grans, que s'ubica a la planta 25 de l'edifici».

De fet, el jove té la sort de tenir «una panoràmica de 180 graus de tota la capital d'Abu Dhabi».

I no només això, sinó que els seus caps estarien força contents amb la seva feina. Tant és així que fins i tot li haurien renovat el contracte.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!