Muntatge de Jorge Javier Vázquez, Adela González i el logo de 'Sálvame'

'Sálvame' rep la pitjor notícia sobre un dels seus col·laboradors estrella

Chelo García-Cortés passa per un mal moment

Durant anys 'Sálvame' ha llançat a la fama nombrosos col·laboradors, molts dels quals continuen sent autèntiques estrelles de la televisió. Aquest és el cas de Chelo García-Cortés, que actualment no passa pel seu millor moment.

Segons informen diversos mitjans, la periodista ho està passant realment malament amb 71 anys. Per començar, ben aviat tornarà a passar per quiròfan per sotmetre's una delicada operació de maluc, cosa que suposarà també sotmetre's a dures sessions de rehabilitació. A més, això també la mantindrà apartada de la televisió des de dos fins a quatre mesos i en un dels pitjors moments.

Enmig de la crisi d'audiència que travessa Telecinco, aquesta és la pitjor notícia que podria rebre Cortés. Cada vegada sonen amb més força els rumors sobre el final de 'Sálvame', que podria estar més a prop del que molts esperen. De fet, se sospita que podria ser a finals de l'estiu, d'aquí a molt pocs mesos. Un fet que posa molt nervioses Chelo i la seva dona, Marta Roca, que tampoc passen pel seu millor moment econòmicament parlant.

Imatge d'alguns col·laboradors al plató de 'Sálvame'
Molts col·laboradors temen el final de 'Sálvame'. | MEDIASET

A això se suma que la col·laboradora arrossega des de 2019 un important deute amb Hisenda i no es pot permetre el luxe de deixar de treballar. Una xifra força elevada que va aconseguir esmenar gràcies a la seva participació en 'Supervivientes'.

«Fa temps que no passo una bona època, vaig a poc a poc, lluitant. Treballo i pago les coses que dec a Hisenda», revelava llavors molt afectada. Aquest seria el principal motiu pel qual té molt clar que es vol reincorporar al programa com més aviat millor.

Chelo García-Cortés, preocupada pel final de 'Sálvame'

«No cal descartar que fins i tot torni abans d'hora en cadira de rodes. És 'Sálvame', allà no grinyola que la gent vagi en cadira de rodes a treballar», apunten. Recordem que, en el cas de Belén Esteban, la col·laboradora no tenia cap problema a anar amb crosses a treballar i, fins i tot, tenia un seient d'allò més còmode i privilegiat.

«Ella necessita treballar i facturar», diuen fent referència a la complicada situació de Chelo. «Tem que en tres mesos el programa estigui liquidat i vol aprofitar-los», apunten. La periodista té molt clar que «són molts diners i amb tot allò que ha guanyat i treballat Chelo a la seva vida es mereixia una jubilació tranquil·la, sense angoixes, però encara en deu molt».

Chelo García Cortés en un plató de televisió
Chelo García-Cortés travessa una situació complicada. | GTRES

A més, no és la primera vegada que Cortés es lamenta per no haver tingut ni tan sols l'oportunitat de tenir vacances. «Fa més de vuit anys que no faig vacances perquè no puc anar-me'n. Jo no soc de pagar a terminis, però, com que visc la platja, he pogut trepitjar la sorra. Jo sempre me n'anava a l'octubre, al novembre, però des de fa molt no me'n puc anar i no me'n vaig», explicava entre llàgrimes..

Malgrat això, Chelo reconeix que tampoc no té dret a queixar-se perquè hi ha gent que està molt pitjor. «Gent que no pot sortir de l'ERTO, gent que ha hagut de tancar els seus negocis… i em veuen a mi a la televisió i diuen: "Però aquesta com es queixa?"», hi al·legava.

Justament per això, la periodista decidia guardar-se els problemes per a ella o confiar en els seus cercles més propers. En concret, la seva companya i amiga Gema López ha estat una de les seves grans confidents, tal com revelava fa un temps.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!