Gloria Camila amb ulleres de sol veient una corrida de toros

El dard de Gloria Camila a Sofía Suescun que obre la porta a fantasmes del passat

La filla del torero ha pujat una fotografia a les seves xarxes socials dirigint-se a qui va ser guanyadora de 'Supervivientes'

Semblava que ambdues havien decidit deixar la seva guerra a un costat, no obstant això, Gloria Camila Ortega Cano i Sofía Suescun han tornat a la càrrega de la millor manera que saben: llançant-se indirectes a través de les seves xarxes socials.

Cal recordar que el moment més tibant entre ambdues es produïa després que la de Pamplona gravés un vídeo amb un pijama que Gloria Camila havia deixat oblidat a casa de Kiko Jiménez, per a entrar a 'Gran Hermano VIP'. Sens dubte, una falta de respecte que en el seu moment va ser molt criticada en els platós de Mediaset.

Ara que aquest assumpte semblava oblidat, la filla de José Ortega Cano ha tornat a obrir aquest episodi en forma d'indirecta i a través de les seves xarxes socials. Acabada d'aixecar i al costat de la seva parella, David, la jove es feia una foto en pijama on clarament es podien llegir les inicials 'G.O'.

Per si els seus seguidors no s'adonaven de la indirecta cap a Suescun, Gloria Camila no dubtava a fer una anotació esclaridora: «Amb les meves inicials, perquè no me'l tornin a prendre», escrivia en la publicació. Sens dubte, una clara provocació cap a la filla de Mayte Galdeano, que de ben segur sabrà com treure-li rendiment.

No obstant això, la guerra que manté la filla del torero contra Sofía Suescun i la seva exparella, Kiko Jiménez, no sols ha tingut lloc a les xarxes socials. Cal recordar que Gloria Camila té una cita pendent als jutjats amb el de Linares. Mentre per part de la jove no hi ha indicis que indiquin que vulgui arribar a un acord amb qui va ser la seva parella durant 5 anys, el per la seva banda Kiko espera poder arribar a entendre's amb ella.

«La demanda està posada des del març, per això l'acte de conciliació té aquest objectiu. Arribar a un acord i ja està. És el millor per a tots dos. Jo el que li demano, el principal, és que rectifiqui. Ella sap que jo soc una persona sana i no sé per què va dir això en aquest moment», sentenciava el col·laborador.

Caldrà esperar per a veure si Gloria Camila decideix deixar enrere el ressentiment cap a Sofía Suescun i Kiko Jiménez o si, per contra, decideix anar a totes en contra d'ells.