Isa Pantoja en un plató de televisió

Les últimes paraules que Isa Pantoja va dir a la seva àvia abans de morir

Isa Pantoja s'ha sincerat i ha compartit amb l'audiència l'última cosa que li va dir a la seva àvia després de més d'un any sense parlar amb ella

Isa Pantoja ha tornat al plató de 'El programa de Ana Rosa' després d'una setmana plena de polèmiques familiars. A més, ha compartit tots els detalls que es van viure a Cantora després de la mort de la seva àvia, 'doña Ana'.

Segons, Chabelita, la relació que tenia amb la matriarca del clan Pantoja mai va ser bona. En moltes ocasions ha deixat caure que no estaven unides i que hi havia tensió entre elles.

Els programes de la premsa del cor sempre han rescatat aquest tema i s'han fet ressò dels rumors i teories al respecte. Molts han assegurat que, des que Isabel la va adoptar, no va ser ben rebuda ni per la seva àvia ni pel seu tiet. Als mitjans fins i tot s'ha arribat a plantejar que Chabelita presumptament rebia atacs pel color de la seva pell i pel seu origen.

No obstant això, totes aquestes acusacions mai s'han afirmat ni desmentit. Va ser el seu germà Kiko, qui va confirmar que la relació d'Isa amb els seus familiars no era bona per raons del passat.

Segons s'ha conegut, la jove feia molt de temps que no anava a visitar 'doña Ana', i la relació entre les dues s'havia trencat definitivament. Amb els últims esdeveniments, la tertuliana va dir unes últimes paraules a la seva àvia que han sorprès molt.

Les últimes paraules que Isa Pantoja va dedicar a 'doña Ana'

Chabelita ha tornat al programa que presenta Ana Rosa Quintana i ha respost a totes les preguntes que se li han fet. Entre el casament més esperat de l'any i la mort de la matriarca, els de Cantora han guanyat una gran notorietat a la premsa.

La jove s'ha mostrat visiblement afectada per tot el que està passant, però ha fet unes declaracions molt incendiàries. En un primer moment, s'ha mostrat molt desconcertada amb l'actitud del seu germà.

Ha matisat les seves paraules assegurant que no és moment d'estar per aquestes ximpleries i que, quan se li passi l'empipament, que l'avisi. No entén per què està tan enfadat, però ha preferit allunyar-se d'aquest assumpte.

Pel que fa a les hores que va passar a Cantora la setmana passada, ha explicat amb tota mena de detalls el que va passar. Afirma que, quan va arribar a la finca, el retrobament va ser molt emotiu i va estar marcat pels gestos d'afecte i de suport. A més, ha reconegut que l'arribada del seu germà va suposar la tan esperada reconciliació.

Segons ha relatat, la seva mare es va posar a plorar quan es va assabentar que els seus dos fills havien anat a casa seva per a cuidar-la. «Hi va haver llàgrimes per part de tots, per la trobada, per la situació». Així mateix, ha confessat que veure la seva mare tan destrossada la va deixar en xoc, ja que mai l'havia vist d'aquesta manera.

Isa Pantoja ha aprofitat l'ocasió per a revelar una cosa de la qual poca gent tenia coneixement. Tot i que feia anys que la seva àvia i ella estaven distanciades, va voler parlar una última vegada amb ella abans del tràgic final.

Li va demanar perdó per tot el que havia passat temps enrere, cosa que va fer que la jove es quedés tranquil·la. «No sé si m'escoltava o no, però tant me fa, jo em quedo tranquil·la amb la meva àvia».

Una actitud que l'honra i que evidencia molta maduresa per part seva. No tothom és capaç de deixar de banda els problemes i donar allò que es necessita en el moment precís.

La tranquil·litat de la qual ara gaudeix Isa Pantoja és el resultat d'haver-se adonat de la situació i reaccionar a temps. Tot i així, està destrossada per la pèrdua de la seva àvia i la repercussió que ha tingut en la seva mare.