Rocío Carrasco tria el 2 de juny per començar la seva nova vida

La filla de Rocío Jurado serà entrevistada de nou en directe a Telecinco

A escassos dies que finalitzi la impactant i reveladora docu-sèrie 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', s'ha filtrat a les xarxes socials el que passarà d'aquí a dues setmanes en l'Estudi 6 de Telecinco. La cadena de Fuencarral tenia tot previst perquè Rocío Carrasco s'assegués de nou en un plató a donar totes les explicacions pertinents a col·lació de la sèrie que està deixant en xoc a tots els espanyols. Doncs, així serà.

Telecinco torna a escollir Rocío Carrasco

El dia de la tornada de la dona de Fidel Albiac a Telecinco es produirà tan sols finalitzar l'últim episodi de la docu-sèrie sobre els últims 25 anys de la seva vida. Telecinco ha optat per tornar a entrevistar la filla de Rocío Jurado, Rocío Carrasco, ja que ella mateixa va demanar donar la cara en directe just abans d'emetre l'episodi sis de la sèrie produïda per 'La Fábrica de la Tele'. Per tant, va ser la mateixa filla de 'la més gran' qui va relatar sense embuts que volia anar a plató de Fuencarral abans que la docu-sèrie seguís el seu camí.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Durant aquella tan comentada entrevista a ple directe, a més del testimoni de la protagonista, una de les grans sorpreses de la nit va ser l'aparició de Fidel Albiac a través d'una trucada de vídeo. L'empresari va entrar de forma improvisada per defensar la seva dona i denunciar l'assetjament que va rebre durant els anys que va estar callat, igual que la seva dona: «Tinc quinze sentències guanyades al Suprem que no m'han valgut de res perquè em segueixen donant hòsties fins al carnet d'identitat».

La data de l'entrevista final a Rocío Carrasco

No obstant això, res no és casualitat, i Telecinco ha filat fi i ha decidit que la segona entrevista de Rocío Carrasco coincideixi amb el dia de l'any en què va morir la seva mare, Rocío Jurado, que va perdre la vida un 2 de juny de 2006 per culpa d'un càncer de pàncrees que no va poder vèncer, després d'any i mig de lluita contra aquest. Sense cap mena de dubte, aquesta és una dada que ha sigut molt comentada en les últimes hores i que serà un motiu més per veure el nou testimoni en directe de la filla de 'la més gran', després del primer que va oferir a l'equador de la docu-sèrie, la qual consta de dotze episodis.

Qui seran els presentadors de la seva segona entrevista?

Sobre els detalls d'aquesta entrevista definitiva a la protagonista de la docu-sèrie, amb prou feines s'han filtrat detalls, tot i que aquesta nova trobada cara a cara entre Rocío i l'audiència de Telecinco podria tornar a ajuntar en un plató a Jorge Javier Vázquez i Carlota Corredera, que ja saben què és conèixer de primera mà el testimoni de la dona de Fidel Albiac. Així doncs, tot apunta que el format de l'entrevista seguirà els mateixos paràmetres que la primera i Rocío abordarà tots els temes amb els dubtes a resoldre en aquest últim mes d'emissió.

Tot i les crítiques abocades per alguns mitjans de comunicació i de molts televidents que no es van quedar conformes amb les explicacions de la filla de Rocío Jurado, segur que en aquest segon lliurament tenen l'oportunitat de conèixer amb tot luxe de detall alguns dels caps per lligar que hagi deixat la docu-sèrie en aquests dos mesos d'emissió, que finalitza el pròxim dimecres 26 de maig amb l'episodi dotze.


Comentaris

envia el comentari