Primer pla de David Bisbal.

David Bisbal accepta que el temps se li acaba: el nou bebè ha de néixer aviat

El cantant sap que ha de prendre mesures com més aviat millor

David Bisbal, de 43 anys, ha celebrat recentment els quatre anys de matrimoni amb Rosanna Zanetti, de 34 anys. Està feliçment casat, al contrari que la seva ex que acaba d'anunciar la seva ruptura, i hi té dos fills. Però potser no són els únics, ja que sembla que hi ha pistes perquè tornin a ampliar la família.

Això sí, són conscients que no poden esperar gaire temps per assolir aquest objectiu. Bàsicament perquè, com lamentablement la genètica mana, ella cada cop s'acosta més als quaranta.

David Bisbal, pare per quarta vegada?

El cantant d'Almeria és pare de tres fills. La primera, de 12 anys, és fruit de la seva anterior relació amb Elena Tablada. Els altres dos han nascut al si del seu matrimoni amb la veneçolana: Matteo, de 3 anys, i Bianca, que farà els 2 anys.

David està encantat amb els seus fills i molt orgullós, com també ho està Rosanna Zanetti, encara que no descarten tornar a ampliar la família. Així ho va donar a conèixer ella mateixa en la presentació d'una de les seves últimes col·leccions, com va recollir al seu moment OkDiario.

Exactament va dir: «M'encantaria tenir un tercer fill. El tres sempre ha estat el meu número. El meu germà i jo som dos i sempre vaig pensar que calia un tercer».

David Bisbal i Rossana Zanetti, al casament el 2018.
A David Bisbal i Rosanna Zanetti els agradaria tenir un altre nadó junts | Instagram

A això va afegir: «Ho hem parlat i no tenim aquesta finestra tancada del tot. Però no seria a curt termini perquè tinc dos nens molt petits que requereixen molta atenció i als quals m'agrada dedicar temps».

«Quan et quedes embarassada has de dividir el teu temps i, de vegades, sents que no ho pots bregar amb tot. I tot això et pot fer sentir malament com a mare. Ara com ara, calma», se sincerava.

Tot i això, aquestes declaracions les va fer ja fa uns quants mesos, per això és possible que estigui cada vegada més a prop el nou embaràs. Potser ja hi són, tenint en compte que com més s'aproximi la veneçolana als 40 anys pot tenir més dificultats per aconseguir la gestació.

David Bisbal, viu un moment pletòric

És innegable que l'intèrpret d'Ave María gaudeix d'una de les etapes més felices de la seva vida. I és que, a nivell personal, està encantat amb els seus fills i la seva dona. A més a més, ha aconseguit posar fi als enfrontaments que va tenir en el passat amb la mare de la seva primogènita.

Dins la família que ha format ha trobat estabilitat, plenitud i tot l'amor que necessita. Això sense oblidar que també rep constantment l'afecte dels seus pares i germans, amb qui recentment ha estat a Almeria.

David Bisbal ha celebrat l'aniversari de la seva filla des de lluny
David Bisbal està vivint una de les etapes més felices personalment | GTRES

De la mateixa manera, professionalment, tot li somriu. Està treballant com a coach a La Voz Azteca i, a més, acaba de llançar al mercat discogràfic el seu nou single. Porta per títol Tú me delatas i el defineix com a «una cançó pop-funk llatí amb què tenia moltes ganes de tornar a aquest so».

Alhora, hi ha un altre projecte que el té molt il·lusionat i nerviós. Ens estem referint al gran concert que realitzarà el proper 19 de novembre a la seva terra natal, al Power Horse Stadium. Serà un espectacle amb magnificència amb què espera celebrar les seves dues dècades de carrera musical.

D'aquest esdeveniment ha dit: «Vaig sortir d'Almeria fa 20 anys per complir el meu somni. I ara torno aquests 20 anys després per continuar amb ell. Us estimo».