Primer pla de David Bisbal.

David Bisbal, amargat per l'inesperat divorci que posa la seva filla al punt de mira

Bisbal viu un gran moment professional

David Bisbal està triomfant sobre els escenaris després de més de 20 anys de carrera musical. El cantant almerienc més internacional ha demostrat durant tot aquest temps que la seva passió és la música i que el que és seu és l'art.

David ja va enamorar els milions d'espectadors de la primera edició d'Operación Triunfo i, des de llavors, no ha deixat de guanyar seguidors. Així, en els seus concerts, és habitual veure diverses generacions de fans corejant les desenes d'èxits.

Personalment, la vida de David ha estat una cosa així com una muntanya russa. Una de les primeres parelles que es va conèixer públicament, després de l'idil·li i posterior ruptura amb Chenoa, va ser Elena Tablada.

David Bisbal i Rossana Zanetti, al casament el 2018.
David Bisbal, molt feliç, es va casar el 2018. | Instagram
 

Amb ella, que era la presidenta d'un dels clubs de fans de David, el cantant va mantenir una relació entre el 2006 i el 2011. No van arribar a casar-se, però van tenir Ella, que actualment ja té 12 anys.

La separació entre ells va ser força traumàtica, amb acusacions creuades i un enfrontament que fins fa poc no s'ha apaivagat. El que David no s'esperava és que, de nou, una separació afectaria la seva filla gran.

David Bisbal i la separació a què ha de fer front

David Bisbal, amb 43 anys, està casat amb Rosanna Zanetti, de 34. La veneçolana i ell sí que es van casar el 2018 i tenen dos fills més, Bianca i Matteo. A les seves vides, s'hi uneix molt sovint Ella, la filla gran del cantant.

Habitualment viu amb Elena, però passa les temporades que marca el conveni regulador amb el seu progenitor. David, la seva dona i els seus germans són ara un gran suport per a Ella, que ha vist com la seva mare i el seu marit actual, Javier Ungría, s'han separat.

Així ho avança la revista Semana en exclusiva. La parella fa tot l'estiu que està separada i han fet diferents plans per passar les vacances allunyats. Segons la publicació, la parella està vivint una severa crisi que els ha portat a no creuar-se, ni tan sols «per estar junts al costat de la seva filla».

Elena té una altra nena, a més d'Ella. Es diu Camila, té dos anyets i és fruit del seu amor amb Javier. Al juliol, Tablada va estar amb totes dues a Disneyworld, passant-ho d'allò més bé, i allà ja no hi era Javier Ungría.

Elena subjecta el globus que van regalar a la filla de David Bisbal.
David Bisbal ha vist com la seva ex refeia la seva vida amb Javier Ungría. | Europa Press
 

De fet, des del març no publica cap foto a les seves xarxes socials on aparegui el seu marit. També ha continuat publicant belles (i retocades) estampes de la seva felicitat estiuenca amb les filles, però sense Javier. L'última foto és del mes de març, una foto de Javier amb la petita per felicitar-lo l'aniversari.

«Que la vida mai deixi de somriure't. Ho tens tot per tenir un somriure ben gran, tan gran que ens el contagiïs cada dia de les nostres vides i perquè continuem coneixent racons d'aquest món abraçats», li dedicava Elena al seu marit aleshores.

David Bisbal, un pilar fonamental per a Ella en aquests moments

Per part seva, Javier no s'ha pronunciat sobre això i està centrat en els seus negocis. De moment, no han confirmat la notícia. Fonts properes a l'entorn directe de la parella coincideixen a afirmar que no passen pel seu millor moment.

L'ex de David Bisbal i l'empresari, que prové d'una família espanyola influent, es van conèixer el 2016 i es van casar el 2018 a Miami. Vivien junts a Madrid fins que a principis d'estiu tot va esclatar i van decidir anar cadascu per la seva banda. De moment, es tracta d'un temps de reflexió per veure si hi ha la possibilitat de donar-se una segona oportunitat, encara que tot apunta que no.

David Bisbal, que viu una etapa de plenitud i felicitat personal i professional, té Ella com una de les seves prioritats. Sap que en aquests moments, ell pot ser de gran ajuda perquè Ella suporti millor la crisi familiar a casa de la seva mare.