Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de David Bisbal.

David Bisbal revela la notícia de la malaltia i es trenca davant de tothom

El cantant ha parlat d'una cosa molt dura pel que està passant la seva família

David Bisbal ha reaparegut per deixar clar que no tot a la seva vida va tan bé com li agradaria. Aquest dilluns vivia un dels moments més emotius de la seva extensa i reeixida trajectòria professional. Tot i això, tot quedava entelat per les seves paraules.

El cantant ha estat reconegut amb un honor que pocs tenen: ha estat nomenat Fill Predilecte d'Almeria. Ell sempre ha portat la seva Almeria al seu cor i aquest segur que és un reconeixement que li fa especial il·lusió.

No obstant això, el dia no va acabar de ser tan feliç com hauria volgut. I és que una de les persones més importants de la seva vida no podia estar amb ell. Parlem del seu pare.

David Bisbal parla de la malaltia del seu pare

Era el mateix David Bisbal qui parlava del seu estimat pare amb unes paraules demolidores. En el seu discurs sorprenia tothom en confessar el calvari que viu al costat de la seva família. Ho feia entre llàgrimes i amb unes esquinçadores paraules que deixaven l'ànima gelada als assistents a l'acte.

La seva mare Mari i la seva dona Rosanna Zanetti acompanyaven l'almerienc en aquest esdeveniment tan important per a ell. Però, com dèiem, no ho feia el seu pare. El mateix artista explicava el motiu.

David Bisbal no es va poder contenir i va voler confessar el calvari que viu per culpa d'una terrible malaltia mental.

Foto de David Bisbal fent un petó a la medalla de fill predilecte de la ciutat d'Almeria.
David Bisbal ha mostrat l'orgull que sent pel reconeixement. | Europa Press
 

L'almerienc, amb la veu entretallada, explicava que el seu pare «continua estant present, encara que ja no hi és. Està en un altre món completament diferent, en el qual ja no ens reconeix a cap, només a Mari, la meva mare, que l'estima amb tot el seu cor».

Així deixava clar que el seu pare pateix algun tipus de malaltia mental que fa que hagi oblidat gran part de la seva vida. El que va ser participant de la primera edició d''Operación Triunfo' va dedicar unes paraules molt emotives al seu pare.

David Bisbal va emocionar la seva mare i la seva parella, que no van poder contenir les llàgrimes. «Des d'aquí vull enviar-li una forta abraçada al senyor José Bisbal Carrillo, encara que ja no sàpiga què està passant. Tants aplaudiments li han d'arribar d'alguna manera. Estic segur que sap que és una cosa bona cap al seu fill i això em fa molt feliç, de debò que sí».

Bisbal, orgullós de la seva terra

David Bisbal no va dubtar a l'hora de sincerar-se davant del públic i professar l'amor que sent cap a la seva terra. «Donaré la meva vida sencera perquè sempre ho he fet per la meva terra, Almeria. No tingueu cap dubte que, sincerament, això serà fins a la meva mort», explicava l'intèrpret d''Ave María'.

Foto de David Bisbal a l'entrega del títol de fill predilecte de la ciutat d'Almeria.
David Bisbal s'ha emocionat durant el seu discurs. | Europa Press
 

L'amor per Almeria i Andalusia és una cosa que, sobretot, li va inculcar el seu pare. Ara té 76 anys.

David Bisbal va viure un dia inoblidable amb aquest merescut reconeixement en un acte que també va servir per confessar el calvari que està vivint ell i tota la seva família per la dura malaltia que està patint el seu pare.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!