Primer pla de David Bisbal.

David Bisbal confirma les seves sospites sobre la ruptura: ho canvia tot

David Bisbal és conscient que la crisi de parella és gairebé definitiva

David Bisbal s'ha quedat atònit després d'assabentar-se de tots els detalls de la nova vida de la seva ex, Elena Tablada. L'exdona del famós cantant d' OT i Javier Ungría, amb qui fa molts anys que surt, han passat el seu primer estiu separats.

La veritat és que tots dos estan immersos en una profunda crisi. El cas és que la parella no està passant pel millor moment i aquesta ha estat la raó clau per la qual han estat portada d'una coneguda revista del cor.

Així, David Bisbal no s'ho podia creure quan ha vist Elena Tablada i Javier passar tot l'estiu cadascun a la seva. En efecte, no han coincidit en cap de les destinacions que han elegit per descansar durant el període estival.

David Bisbal presencia sorprès la crisi de la parella

No s'han vist ni per estar junts al costat de la seva filla. La veritat és que el cercle més proper d'Elena i de Javier han donat tota mena de detalls sobre l'etapa que travessa una coneguda revista del cor.

Primer pla d'Elena Tablada amb el rostre seriós i ulleres de sol
Elena Tablada travessa una profunda crisi de parella | EP

Cal recordar que Elena i Javier van començar la seva història d'amor fa sis anys, cap al 2016, i el desembre del 2018 es van casar a Cuba. Tots dos van contreure matrimoni a l'Havana i va ser precisament a l'església dels dominics de San Juan Letrán. En aquest lloc, també s'hi havien casat els avis de l'ex de David Bisbal.

Ara, la dissenyadora i  Javier tenen una filla en comú. Però, la veritat és que la nena no acaba d'unir aquesta parella que està travessant el seu estiu més complicat.

Elena Tablada i Javier Ungría passen l'estiu separats

I és que, des del mes de març passat, la dissenyadora no ha compartit al seu Instagram cap imatge en què surti amb Javier. A més, sembla que el període estival no ha pogut salvar aquesta relació, que podria estar destinada al fracàs.

Per exemple, a la dissenyadora de moda,  se la va veure fa tot just un mes amb les seves filles Camila i Ella a Miami i a DisneyWorld. I el cas és que, en cap moment, no la vam veure passar temps amb la seva parella actual.

Elena Tablada
Elena Tablada i el seu marit estan passant un estiu complicat | EUROPA PRESS

Mentrestant, David Bisbal manté una relació cordial amb Tablada pel bé de la seva filla , Ella. A la menor, el cantant almerienc li ha dedicat durant les últimes hores un emotiu vídeo mentre passava uns dies d'estiu amb la seva nena.

«Com creixen i que afectuosos que són», ha escrit com a peu de foto de la publicació, que s'ha omplert de likes i de comentaris afectuosos cap a l'artista.

David Bisbal se centra en la seva filla Ella

David sap que la seva carrera li impedeix estar tot el temps que volgués al costat de la seva petita, per això sempre aprofita al màxim tot el temps que està amb Ella.

Muntatge d'Elena Tablada i David Bisbal.
David Bisbal és més feliç que la seva ex, Elena Tablada | CatalunyaDiari

«Jo no sé què passa quan ets pare, no sé què passa en tu, que segueixes treballant amb la mateixa intensitat, però t'organitzes d'una millor manera. Hi ha molts companys que tenen por que això passi perquè creuen que es perdran alguna cosa, que frenaran la seva carrera musical», exposava Bisbal.

«Però jo no sé què passa o si és que és sàvia és la naturalesa, no sé com ho faig, però arribes a tot, jo crec que ho faig gràcies al meravellós equip que formo amb la meva família», confessava en una entrevista.

▶️ Vídeo del dia