Fabiola Martínez

Fabiola Martínez confirma que el bebè arribarà aviat perquè ha tornat a enamorar-se

Fabiola Martínez sap què passa a la seva família

Fabiola Martínez ha demostrat que sempre està a l'altura de les circumstàncies, per això és una cara tan respectada dins de la crònica social. Després de separar-se de Bertín Osborne ha aconseguit una cosa realment complicada: mantenir una bona relació amb ell. També manté molt de contacte amb les seves filles, per això, està encantada amb el que li ha passat a Eugenia.

Fabiola Martínez ha confirmat, gràcies a unes fotografies publicades a la revista ¡Hola!, que Eugenia ha tornat a enamorar-se. Diversos mitjans asseguren que la relació va tan de debò que d'aquí poc faran un pas més, encara que ells no s'han pronunciat. La filla del presentador és una gran amant dels nens, així que no seria estrany que volgués ampliar la família.

Primer pla d'Eugenia Osborne, filla de Bertín Osborne
Fabiola Martínez continua treballant amb la família del presentador. | GTRES
 

Fabiola podria saber que el nou membre del clan és a prop, però no parlarà del tema amb cap periodista. És extremadament discreta i no vol posar en un compromís a ningú, de fet, amb prou feines tracta en públic el seu divorci per no ofendre Bertín. Hi ha la possibilitat que hagi conegut el nou xicot de la seva antiga fillastra, encara que no donarà cap dada.

Fabiola està vivint un moment especial, s'ha centrat en ella i és una dona renovada: la seva carrera passa per un bon moment. El públic s'ha adonat que no és un complement, és protagonista d'una història creada per ella mateixa. Fa uns anys, va ser la model més professional de Veneçuela i ara està centrada en els seus nous projectes professionals.

Martínez és conscient del que passarà amb Eugenia Osborne: els rumors del bebè arribaran aviat, és un clàssic. Està enamorada i es passejarà amb la nova parella sense amagar-se, haurà d'acostumar-se que especulin amb certs temes. L'afortunat es diu Miguel Barriero, és professor universitari i pertany a una família acomodada.

Fabiola Martínez sap què va passar amb l'embaràs

Fabiola sap què passa a la seva família i també sap que Eugenia va revelar per error el nom de la filla de la seva germana. Quan la nena encara no havia nascut, durant l'embaràs de Claudia Osborne, va confessar que la nena s'anomenaria Micaela. Aquesta divertida anècdota no ha fet més que augmentar la confiança que hi ha entre elles, tenen una gran complicitat.

Fotomuntatge amb les cares de Bertín Osborne i Fabiola Martínez
Fabiola Martínez manté una bona relació amb el pare dels seus fills. | CatalunyaDiari
 

Martínez coneix la nova neta del seu exmarit, ja que no ha perdut la relació amb el clan després de divorciar-se. Mai no ha comès cap error i això ha fet que continuï sent una persona molt respectada, sempre està a l'altura de les circumstàncies. Li han ofert molts diners per parlar de la seva separació i només ha concedit una entrevista en què no es va centrar en aquest tema.

▶️ Vídeo del dia

La model ha ajudat moltes persones perquè ha fundat una organització per ajudar famílies amb fills discapacitats. Un dels seus fills té un problema i ella no ha parat fins a donar visibilitat a les malalties rares. Ha fet una gran tasca humanitària que deixarà una empremta inesborrable a la societat, per això el públic l'estima tant.

Fabiola Martínez ha pres una decisió

Fabiola s'ha assabentat dels rumors, sap que Eugenia s'ha tornat a enamorar i la premsa aviat especularà amb un nou fill. Ella prefereix mantenir-se al marge de tot perquè considera que no és un assumpte de la seva incumbència. Evidentment, li faria molta il·lusió, però sap que és el millor és apartar-se com més aviat millor.

Martínez ha participat en un programa de Telecinco i, de mica en mica, els espectadors la van coneixent millor. Al seu moment, va decidir separar-se perquè no volia estar a l'ombra i la veritat és que ha aconseguit convertir-se en protagonista. Ningú parla malament d'ella perquè sempre té una resposta amable per a tots els reporters, sap que forma part de la seva feina.