Kiko Rivera amb un mocador al cap.

Kiko Rivera reconeix que ella no vol tornar a casa perquè s'ha enamorat d'un altre

Kiko Rivera segueix allunyat del focus mediàtic, però la seva família continua acaparant titulars

No hi ha dubte que Kiko Rivera està vivint un estiu força tranquil. I és que les seves intervencions al plató han disminuït dràsticament des que va concedir la seva última entrevista per a Sálvame Deluxe el passat mes de maig.

A partir de llavors, el sevillà confessava a les seves xarxes socials que no li va agradar el tracte que li havia donat Telecinco respecte a la polèmica amb la seva mare, Isabel Pantoja. De manera que decidia no sortir més a la televisió i seguir un altre camí.

Per aquest motiu, actualment, està més que centrat en la seva faceta com a DJ. Sens dubte, aquesta temporada l'està aprofitant al màxim per rendibilitzar aquesta professió que el va portar al món de la música. Els concerts locals i els festivals són ara les prioritats de Kiko Rivera.

No obstant això, encara que aquests últims mesos està portant una vida més calmada, el cert és que no pot evitar que la seva família materna estigui al punt de mira. Sobretot, un membre de la família.

Primer pla de Kiko Rivera mirant a càmera i somrient
Kiko Rivera decideix apartar-se de la televisió per centrar-se en la seva música | GTRES

 

Les vacances més romàntiques d'Anabel Pantoja i la seva nova il·lusió

Així és, Anabel Pantoja és la que, darrerament, està acaparant tots els titulars de diferents mitjans. Sens dubte, tant la seva ruptura amb Omar Sánchez com el seu nou festeig amb Yulen Pereira estan donant força joc a la premsa rosa.

De fet, des que va sortir de Supervivientes 2022 els seus passos estan estudiats al detall. Així mateix, els periodistes segueixen la parella dia i nit per descobrir alguna dada més sobre els enamorats.

Precisament fa uns dies, Kiko Rivera va veure que la seva cosina, novament, feia saltar totes les alarmes per un misteriós missatge. La influencer, que està acostumada a mostrar la seva vida privada, en aquesta ocasió compartia una frase a Instagram que semblava ser una clara indirecta dirigida al seu nou xicot.

«I llavors es va enamorar de la solitud i molts no van poder estar a la seva altura», es podia llegir al missatge en qüestió. Això sí, no hem d'entrar en pànic perquè la veritat és que només hores després, la neboda de la sevillana reapareixia al costat de Yulen. D'aquesta manera, la sevillana va voler posar fi als rumors que estaven sorgint respecte a la parella.

De fet, la cosina de Kiko Rivera està millor que mai perquè, fins i tot, ha prolongat les vacances d'estiu que estava passant amb el noi. Fa uns dies, estaven gaudint dels paisatges d'Egipte, i tan aviat com han aterrat a Espanya, tots dos han optat per anar-se'n cap a Eivissa, un dels llocs estrella de les celebrities.

En aquest cas, els enamorats han deixat enrere el turisme per relaxar-se en companyia d'uns amics en un iot i per navegar pel Mediterrani. Sens dubte, la parella recent es troba al punt més àlgid de la seva relació perquè se'ls veu molt enamorats. Mirades còmplices, gestos d'afecte i petons apassionats són la classe de fotos que han aconseguit els paparazzis d'ells dos.

Així mateix, els exsupervivents estan passant els dies en un iot luxós, on tenen a la seva disposició el mar i poden prendre el sol. Allà, també, ha pogut tornar a presumir de físic després de perdre un total de 13 quilos aproximadament després del seu pas pel concurs de Telecinco. Mentre que als matins es preocupa de descansar al màxim, quan arriba la nit, Anabel es torna imparable perquè no dubta a sortir a les diferents discoteques de l'illa.

No hi ha dubte que per a la cosina de Kiko Rivera estan sent unes autèntiques vacances d'ensomni. Per això, ens preguntem quin serà el seu pròxim destí. O, si per contra, la influencer ja ha decidit donar per acabats aquests dies d'allò més relaxants.

Anabel Pantoja i Yulen Pereira
La parella està vivint unes romàntiques vacances | GTRES

 

Kiko Rivera, testimoni de la veritable opinió de la seva mare

Com era d'esperar, tot i que Anabel Pantoja s'ho està passant d'allò més bé, no pot esquivar la premsa. Tan aviat com va posar un peu a l'illa, la cosina de Kiko Rivera no va tenir més remei que opinar sobre un fort rumor que havia sortit a la llum durant el concurs.

Així mateix, la influencer va voler aclarir d'una vegada per totes la teoria que assegura que a la seva tieta Isabel Pantoja no li faria gaire gràcia la relació entre la seva neboda i Yulen Pereira . «Ha parlat ella?», preguntava amb to irònic, una manera de desmentir les xerrameques. «Sincerament, no he vist res i ara descansaré, a gaudir, a seguir amb les meves vacances, que només me n'he anat una setmana», explicava la sevillana.

Això sí, per demostrar que no vol crear més conflictes al seu entorn, abans de tornar com a col·laboradora de Sálvame va comentar el següent. «Sí. Espero que la gent que estimo estigui bé i que tot vagi fantàsticament a tothom», tancava.