Foto d'Iñaki Urdangarin pel carrer.

Iñaki Urdangarin, fotografiat en un cotxe fent el que més mal fa als seus fills

Urdangarin està vivint un moment molt complicat

Iñaki Urdangarin és un home que acostuma a mostrar-se serè i tranquil en tot allò que fa. Poques vegades l'hem vist, durant la seva extensa trajectòria vital, perdent els papers o muntant un escàndol.

Això és fruit de la seva educació, per una banda, i dels valors positius que li van inculcar des de ben jove. Com a destacat membre d'un equip d'handbol com va ser al seu moment, Iñaki sap que cal prendre les coses amb esportivitat.

Iñaki Urdangarin
Iñaki Urdangarin no viu un bon moment. | Europa Press

 

També influeix en el seu caràcter el fet d'haver format part de la Família Reial durant molts anys. El seu matrimoni de gairebé 25 anys amb Cristina de Borbó el va ajudar a saber que el que s'ha de fer i el que no. També per saber aguantar tot el que li vingués a sobre, després de casos com el Cas Nóos.

Ara que Iñaki i Cristina ja estan oficialment separats sembla que ell està disposat a començar una nova vida. Tot ha semblat força civilitzat i tranquil fins ara, però la processó va per dins.

Les últimes imatges que s'han publicat d'Iñaki Urdangarin no deixen cap mena de dubte: res no és el que sembla.

Iñaki Urdangarin, enxampat plorant en un cotxe

Iñaki Urdangarin està intentant refer la seva vida amb Ainhoa Armentia. L'enrenou que es va desfermar quan els van enxampar agafats de la mà a la platja és dels que es recordaran durant anys. Allò precipitava una separació amb Cristina de Borbó que deixava destrossada tota la família.

Iñaki, ara que ja no té comptes pendents amb la justícia i que ha complert la seva condemna a la presó, no vol fingir més. Després de les reunions familiars pertinents i amb alguns temes econòmics encara per resoldre amb la germana del rei, vol començar una nova vida.

Imatge d'Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia fent-se un petó apassionat
Iñaki Urdangarin amb la seva xicota a la platja de Bidart. | Mediaset
 

Ainhoa continua sent el seu consol i la seva esperança de futur. Iñaki ja ha començat a presentar els seus fills a la seva nova parella. Per la seva banda, Cristina de Borbó, que al principi de la ruptura apareixia visiblement desmillorada i trista, sembla que també va remuntant.

Però no tot és el que sembla. Aquest dimecres, Diez Minutos publica en exclusiva unes fotos d'Iñaki que ho diuen tot, no cal afegir res més.

Es veu l'exduc de Palma plorant i eixugant-se les llàgrimes amb la mà, amb una expressió de dolor a la cara.

Segons la publicació, els fets es van produir fa uns dies, quan es va dirigir al despatx d'advocats on treballa Ainhoa Armentia. Va aparcar una mica lluny de l'entrada de l'edifici i els escortes d'Urdangarin van esperar que baixés Ainhoa.

Va entrar al vehicle i Iñaki li va començar a explicar alguna cosa. Ràpidament es va posar a plorar, «molt nerviós i angoixat. Tant, que va trencar a plorar desconsoladament».

La cita d'Iñaki a la platja amb les seves dues dones

Sens dubte, aquestes imatges hauran preocupat força els seus fills. La crisi familiar en què tots han viscut no és fàcil, però veure el seu pare d'aquesta manera els hi haurà deixat també desconsolats.

Armentia intentava consolar-lo. El va abraçar i li donava ànims, però l'exduc estava visiblement destrossat. Durant vint minuts van estar a l'interior del vehicle fins que ella va tornar al seu lloc de treball i ell va marxar.

De moment, no han transcendit les causes d'aquest episodi que els paparazzi han captat. Fa pocs dies, es publicaven també unes fotos d'Iñaki amb Cristina a la mateixa platja de Bidart on el van enxampar amb Ainhoa. Tots dos surten amb els seus fills, encara que visiblement distanciats i sense comunicar-se entre ells.

És probable que transformar la seva relació de parella en una relació d'amistat o, com a mínim, de tolerància, costa més del previst. Quan estan junts guarden les formes, com han fet sempre.

▶️ Vídeo del dia

Quan se separen, Iñaki s'esfondra i es consola amb la dona que ocupa ara el seu cor. Cristina, segurament, també ha de tenir moments de feblesa.