Primer pla de perfil de Paz Padilla amb el rostre seriós

Paz Padilla deixa el seu xicot després de l'ultimàtum definitiu i ja té data

Paz gaudeix de les seves vacances

Paz Padilla està gaudint aquests dies de les seves vacances a la localitat gaditana de Zahara de los Atunes. Per sorpresa de tothom, ho fa en companyia de la seva filla. De la seva parella, Fran Medina, no n'hi ha ni rastre.

La gaditana aprofita per desconnectar i recarregar piles per al curs vinent televisiu. Encara està pendent de conèixer els projectes que assumirà a Mediaset una vegada s'han vist obligats a readmetre-la. Això sí, la porta de Sálvame està tancada per petició pròpia.

L'estiu de Paz Padilla és totalment diferent del de la seva filla des del punt de vista sentimental. Anna Ferrer ve de trencar la seva relació amorosa, mentre que l'humorista està il·lusionada amb el seu xicot des de fa un any. Això sí, el seu idil·li no es va fer públic fins fa tot just unes setmanes.

▶️ Vídeo del dia

Medina s'ha trobat amb una situació totalment nova per a ell que li costa molt assumir. Rebutja convertir-se en un personatge públic i així ho ha transmès alguna vegada. Evita, en la mesura que sigui possible, ser retratat amb la seva parella.

Per això, possiblement ha descartat la possibilitat d'anar-se'n de vacances amb la seva xicota. És de sobres conegut per tots que Paz Padilla sol refugiar-se a les platges de Cadis i tots els estius acaba sent fotografiada. Per evitar aquesta situació tan incòmoda, Fran va decidir quedar-se a casa.

Paz Padilla per Cadis amb Fran Medina
Paz Padilla va estar a la platja, però sense el seu xicot. | GTRES
 

Una decisió molt intel·ligent per part seva, sobretot, si intenta esquivar la premsa. Els seus familiars confirmaven que la primera vegada que es va veure a les revistes va patir un episodi d'estrès i pànic. No vol que això torni a succeir i farà tot el possible per evitar-ho.

Paz Padilla troba a la seva terra la tranquil·litat que tant necessita. I més aquest any, que ha estat força convuls per a ella. L'humorista va plantar cara a Mediaset després de ser acomiadada de manera fulminant per, finalment, acabar pactant la tornada.

La seva tornada encara no s'ha dut a terme, encara que el més probable és que es produeixi en qüestió de setmanes, a partir del setembre. Estan pendents de decidir quin programa li encarregaran. Però, abans, ha volgut gaudir durant uns dies de la seva terra, Cadis, el lloc on se sol refugiar quan fuig de la capital.

Allà, té la colla d'amics de sempre i la seva família. Sempre que els seus compromisos professionals li ho permeten, no dubta a acostar-se fins al sud.

A la revista Lecturas apareix a la platja de Zahara de les Atunes. Un lloc molt especial per a ella, ja que va ser allà on va contreure matrimoni amb Antonio Juan Vidal el 2016. Precisament, aquests dies es complien dos anys de la mort a causa d'un càncer.

Paz Padilla va voler tenir un gest amb el seu marit

Paz Padilla té el costum d'acostar-se fins a la platja en solitari per recordar qui fos el seu marit. Ella el considerava una persona molt important a la seva vida i el té molt present al seu cor. Tot i això, sap que cal girar full i que no pot aturar el seu camí.

Per això, mai no li va tancar les portes a tornar a enamorar-se. Fran Medina va arribar en el moment oportú al seu costat. Durant mesos van mantenir la seva relació en secret.

Paz Padilla i la seva filla Anna Ferrer somrient
Anna Ferrer s'ha convertit en un gran suport per Paz Padilla. | Europa Press
 

El fotògraf i guàrdia civil s'ha convertit en el seu suport més gran durant aquest temps. També ha sentit l'afecte de la seva filla Anna, que ha passat per un moment delicat després de separar-se de la seva parella Iván.

Sense cap mena de dubte, Paz Padilla es troba preparada per afrontar una nova etapa a la seva vida. L'esperen nous desafiaments en l'àmbit professional, però també en l'àmbit personal.