Muntatge d'Elena Tablada i David Bisbal.

David Bisbal, preocupat pels problemes de salut de la mare de la seva filla

David Bisbal s'ha quedat perplex en conèixer la situació

David Bisbal té tres fills, fruit de dues relacions diferents. Els seus dos fills petits els té amb la seva dona actual, Rosanna Zanetti. I la seva primogènita la va tenir amb Elena Tablada, de qui ara ha conegut els problemes de salut que afronta.

En concret, el cantat d'Almeria ha sabut que la seva ex encara pateix les conseqüències d'haver-se contagiat de Covid-19. Un virus del qual es va infectar fa dos anys, el 2020.

David Bisbal, inquiet per Elena Tablada

L'exconcursant d''Operación Triunfo' i la dissenyadora de joies van iniciar una relació poc després que ell trenqués amb Chenoa. Van estar junts uns quants anys, en què van tenir una filla en comú, Ella. Tot i això, van acabar prenent rumbs separats i fins i tot tenint conflictes per la petita, que els va portar als tribunals.

Ara, però, sembla que les aigües s'han calmat entre ells. Per això, segur que a David li ha inquietat conèixer que la seva ex té problemes de salut. En concret, com hem desvelat, es tracta de les seqüeles que pateix per haver passat el coronavirus.

David Bisbal i Elena Tablada amb Ella recent nascuda
David Bisbal ha vist la mare de la seva filla gran explicar els seus problemes de salut | GTRES

En una entrevista per a la revista 'Hola!' és on Tablada ha confessat la seva situació actual. Així, després d'exposar que «vaig passar un coronavirus molt dolent», ha relatat les conseqüències que pateix des de llavors.

Exactament, ha explicat que una de les més importants és la pèrdua de l'olfacte. I és que ha arribat a afirmar que «no l'he recuperat del tot. Com jo dic, segueixo amb olors Covid i sabors Covid».

Però aquí no hi ha quedat tot, ja que ha reconegut que també pateix seqüeles neuronals. En concret, ha relatat que «moltes vegades la meva memòria és molt més curta. I jo sempre n'he tingut una d'espectacular, de vista, de noms, de tot, però ara és molt més curta».

De la mateixa manera, Elena ha explicat que fruit del virus se sent molt més cansada del que és habitual. I a més a més, ha matisat que no és degut a la cura de la seva filla petita, Camila, perquè «dorm dotze hores».

Primer pla d'Elena Tablada amb el rostre seriós i ulleres de sol
Elena Tablada encara pateix seqüeles pel contagi del coronavirus | EP

David Bisbal descobreix el diagnòstic dels metges d'Elena Tablada

El cantant andalús segur que desitja el millor a Tablada, motiu pel qual s'haurà preocupat en conèixer la seva situació. La dissenyadora ha volgut compartir-la i també ho ha fet revelant què li diuen els metges sobre el seu estat de salut.

En aquest sentit, ha manifestat: «M'han vist neuròlegs i m'han dit que tot plegat és neuronal. Em diuen que he de donar temps a tot, però que em recuperaré».

Precisament per aquest missatge d'esperança, Tablada es troba positiva i espera anar millorant de mica en mica. Mentre aquest moment arriba, continua amb la seva vida com si res, en la mesura que li és possible. De fet, ha afirmat que ara la seva principal funció és la de tenir cura de les seves dues petites.

Això sí, ha aclarit que no vol tornar a tenir fills, ja que creu que s'ha de centrar en les nenes i en gaudir al costat del seu marit, Javier Ungría. I bon exemple que ho està fent és que ha marxat de viatge amb el seu marit als Estats Units.

Elena subjecta el globus que van regalar a la filla de David Bisbal.
Elena Tablada està centrada en les filles i el marit | Europa Press

Amb aquesta escapada ha 'recarregat piles' segons les seves paraules: «Estimo USA i ningú em farà pensar el contrari. No és només pels 22 anys que he viscut aquí, són els sentiments que treu de mi, les ganes, l'ambició, els somnis, les dimensions, les oportunitats. Em sento més amunt que en aquest pis 100 i sense gens de por, molt menys quan vas amb la millor companyia».

I a això ha afegit: «La vida és tan bonica que no ens podem oblidar ni un minut».