Sara Carbonero

Sara Carbonero confirma la mort que enfonsa un dels seus amors

Sara Carbonero s'assabenta de la pèrdua que trenca del tot la seva exparella

Sara Carbonero ha confirmat una trista notícia durant les últimes hores que té a veure amb algú que ha estimat molt. Parlem de la pèrdua d'una familiar del clan Morente, que sempre va estar molt unida a un exnòvio de la influencer. El cas és que Rosario Muñoz, l'àvia d'Estrella, Soleá i Kiki ha mort als 92 anys.

Sara Carbonero, que travessa una mala ratxa a nivell empresarial, ha conegut la notícia a través de diverses artistes de l'entorn de la bailaora.

Sara Carbonero amb Kiki Morente pel carrer
Sara Carbonero confirma la notícia que enfonsa Kiki Morente | Europa Press

«Rosario, l'amistat que ens unia era de família, i així em vaig criar jo amb els teus fills, els teus nets són referència d'art per a la meva família. Ja ets amb el teu adorat Montoyita. A les teves filles, els teus fills, va el condol des del cor», deia el missatge d'Instagram de Lolita fa unes hores.

«Us estimo i em dol, perquè amb ella se'n va una part de la meva història. La meva mare et rebrà com sempre amb els braços oberts», va afirmar la cantant abans d'esmentar diversos membres dels Morente.

Sara Carbonero s'assabenta de la mort més dolorosa

Soleá, una de les netes de Rosario Muñoz, va contestar al post amb aquest comentari. "Ai Lolita de la nostra vida, us adorem, quant us estima ella... Us porta al seu cor». Així, l'artista confessava l'adéu de la seva àvia.

Muntatge Sara Carbonero i Kiki Morente
Sara Carbonero i Kiki Morente van ser parella durant un any   | CatalunyaDiari

De moment, Kiki Morente, exnòvio de Sara Carbonero i net de Rosario, encara no ha reaccionat a la mort del seu familiar. A més, Soleá, més enllà de l'esmentat comentari al post de Lolita, i Estrella tampoc s'han mostrat a les xarxes socials.

Sí l'ha recordada Mariola Orellana, la dona d'Antonio Carmona, una altra de les artistes que s'ha sumat als missatges de condol publicant una imatge a les seves xarxes.

Mor als 92 anys Rosario Muñoz

«Alguna cosa es mor a l'ànima quan se'n van les persones que omplen la vida d'amor, saviesa, art, bellesa, bondat i alegria. Avui sento una pena gran per la família, per tots els que la van conèixer, la van gaudir i la van acompanyar. I és que Rosario, l'àvia, deixa un buit insubstituïble», començava.

Rosario Muñoz
Rosario Muñoz, una familiar de Kiki Morente, ha mort als 92 anys | GTRES

Sara Carbonero ha vist a Mariola destacar que «la seva força i el seu amor són tan potents que, encara que no estigui físicament, mai deixarà de fer-se sentir a cada so, a cada ona dels seus cabells. Sento amor, dolor i gratitud per haver-la conegut. En pau, tot el meu amor», deia el seu post publicat dissabte passat.

Pitingo també va voler deixar constància del valor de Rosario Muñoz, a qui va descriure com «una dona tan bona, amb tant d'art, única i irrepetible».

Dol després de la pèrdua de la matriarca dels Morente

«Que Déu et tingui a la seva glòria, mare Rosario». Aquest també va enviar el seu més sentit condol a la seva tia Aurora Carbonell, Estrella Morente, Soleá Morente i Kiki Morente. «Us acompanyo en el sentiment i sempre la portaré al cor», va escriure.

A Rosario Muñoz la vèiem per darrera vegada el passat 1 de maig, el Dia de la Mare. I és que Estrella Morente va publicar un alegre moment familiar en què mostrava tot l'art de la seva àvia als 92 anys.

«Per mi, el dia de les mares i les àvies són cada dia de la meva vida perquè gràcies a elles respiro... I li dono gràcies al cel per les reines de casa meva. Totes elles treballadores, lluitadores, protectores i molt belles. Gràcies per ser font d'amor i pau, la meva veneració, el meu respecte i el meu cor us pertanyen», va escriure aquell dia l'artista.