Primer pla de Kiko Rivera mirant a càmera i somrient

Kiko Rivera revela els seus sentiments per una altra dona i salten les alarmes

Kiko Rivera es rendeix davant dels encants d'una altra dona i ho demostra públicament

Kiko Rivera sap perfectament com cridar l'atenció o, com diria la seva mare, posar els focus cap a la seva persona. Una setmana després de la seva entrevista al 'Deluxe' on va ser molt crític amb la seva cosina Anabel, ara el DJ torna a canviar d'opinió.

L'estada de la neboda d'Isabel Pantoja a Hondures ha fet que Kiko apropi postures amb ella. La seva relació no es troba en el millor moment, però el marit d'Irene Rosales obre una porta a la reconciliació. Una cosa que ha generat controvèrsia i que s'escapa de tota lògica.

Kiko Rivera se sincera sobre els seus sentiments cap a la seva cosina

Kiko Rivera sembla no tenir gaire clars els seus sentiments cap a Anabel Pantoja. Si fa unes quantes setmanes la titllava pràcticament de prepotent i creguda, ara sembla que ha canviat d'opinió.

Una cosa a la qual el fill de la 'tonadillera' ens té més que acostumats si rememorem com passa a l'atac quan es fa una exclusiva. En aquests casos, el DJ no dubta a carregar sense pietat contra la seva família, per després acabar demanant perdó. Tot i això, en el cas de la seva germana, Chabelita no està disposada a acceptar les seves disculpes, almenys de moment.

Fotomunatge de Kiko Rivera i Anabel Pantoja
Kiko Rivera acosta postures amb la seva cosina | LND

Anabel també ha estat el blanc dels atacs del seu cosí després de no haver-se posicionat en l'enfrontament amb la seva mare. Això va provocar que Kiko li jurés venjança, i així ha estat. «No sé què és el que es creu ara, aquesta actitud és molt semblant a la de la meva mare, s'assemblen», va comentar al 'Deluxe'.

No obstant això, el fill de Paquirri està seguint molt de prop el concurs que la seva cosina està fent a 'Supervivientes 2022'. Superat el seu rècord a l'illa, les forces d'Anabel comencen a flaquejar i els ànims a decaure. Així les coses, Kiko ha decidit brindar-li el seu suport a la distància.

Kiko Rivera s'uneix a la legió de fans d'Anabel

Els seguidors de Kiko assistien atònits a una de les últimes 'stories' publicades pel DJ. Una 'storie' on deixava constància que dona suport incondicional a la seva cosina a Hondures i que ella és, sens dubte, l'alegria de l'edició.

«Ara mateix no tinc ni ànim cap amunt, ni ànim cap avall, estic emprenyada, estic decebuda, estic... No estic», deia Anabel. Unes declaracions de les quals s'ha fet ressò el marit d'Irene Rosales fent-lo somriure a riallades.

Muntatge fotogràfic d'un mòbil amb una storie de Kiko Rivera on apareix Anabel Pantoja
Kiko Rivera mostra el seu suport Anabel Pantoja | Instagram

«És tremenda. Art pels quatre costats», publicava Kiko demostrant que no es perd res del concurs que està fent la seva cosina. Això podria significar un primer acostament entre tots dos, on el fill de la 'tonadillera' es mostra partícip a oblidar les seves picabaralles.

La col·laboradora de 'Sálvame' té una gran legió de fans que li donen suport des del principi i estan disposats al que sigui per fer-la guanyadora. Una legió a la qual s'ha sumat el fill d'Isabel Pantoja sorprenent tothom amb el canvi d'actitud.

Kiko Rivera amb ulleres
Kiko Rivera va carregar fa unes setmanes contra la seva cosina al 'Deluxe' | Instagram

A més a més, recordem que va ser ell qui va decidir allunyar-se d'Anabel davant de la negativa d'aquesta de posicionar-se en contra de la seva tia. Un fet que pràcticament l'obligava si volia continuar formant part de la seva família.

«Hi ha un determinat moment en què ella canvia amb mi», va comentar fa unes setmanes. «No sé si és la meva cosina Anabel o Jennifer López. És molt ma mare, és més Pantoja que jo», opinava.

Però fins que la col·laboradora no torni d'Hondures no sabrem si aquest acostament aconseguirà acabar amb el distanciament entre cosins. I venint de Kiko Rivera, Anabel hauria d'anar amb peus de plom si no vol tornar a sentir-se decebuda amb ell.