Muntatge fotogràfic de David Bisbal i Chenoa

David Bisbal revela per fi si assistirà a la imminent boda de Chenoa

Podria ser que David Bisbal i Chenoa es retrobessin aviat

Passen els anys, però David Bisbal i Chenoa continuen units per un poderós enllaç. Formen part de la icònica primera edició a 'Operación Triunfo' i han estat una de les parelles més idolatrades d'Espanya. Però els contes de fades no sempre acaben amb un final feliç.

La societat del moment es va commocionar quan van publicar la ruptura. De fet, encara hi ha gent que no ha superat que aquesta relació arribés al final.

A partir de la seva separació, els dos han tingut altres relacions, amb cares conegudes i anònimes. Chenoa, per exemple, va tenir un sonat romanç amb l'actor Álex González. Ara sembla que està completament decidida i enamorada per pujar a l'altar.

Chenoa, a un pas del seu esperat casament amb Miguel

Després de les seves desil·lusions amoroses, l'artista mallorquina ha trobat, finalment, la seva ànima bessona. Es tracta del doctor Miguel Sánchez Encinas, amb qui manté una relació des del 2019.

La parella va voler formalitzar el seu festeig per l'altar, però la pandèmia es va interposar en aquesta història d'amor. Ara, dos anys després, sembla que per fi arriba el moment tan anhelat.

No hi ha una data exacta, però Chenoa vol que la cerimònia tingui lloc abans de l'estiu. El més probable és que pronunciï el «sí, vull» a mitjans de juny. Mentrestant, demostra el seu amor a les xarxes socials.

Foto de Chenoa i el seu marit Miguel Sánchez.
Chenoa i el seu futur marit Miguel Sánchez. | GTRES 

David Bisbal veurà Chenoa vestida de blanc?

Per descomptat, els convidats són una part important d'un esdeveniment així. Assumim que els companys del concurs OT1 no poden faltar a la celebració. Tot i això, el dubte sorgeix al voltant del seu ex, David Bisbal.

El cantant almerienc ha deixat tots desconcertats amb la seva contestació. Quan li han preguntat directament sobre les noces de Chenoa, ha fet cara de confusió, sorpresa i incredulitat.

Primer pla de David Bisbal.
David Bisbal no es pronuncia sobre el casament de Chenoa. | GTRES 

Després del xoc inicial, David Bisbal ha conclòs amb «ho sento molt, però jo parlo de les meves coses». Una reacció que, sens dubte, crida l'atenció a causa del «bon rotllo» i afecte que tant Chenoa com ell van demostrar al retrobament d'Operación Triunfo el 2016.

Durant el documental i el concert que van fer els 16 triomfits, semblava que havien fet les paus. El dubte ara és si la intèrpret de 'Cuando tú vas' li ha enviat la invitació al casament.

En aquest sentit, cal destacar que Chenoa ha afirmat recentment que busca tenir una cerimònia íntima i amb pocs convidats.

Com és la vida sentimental de David Bisbal?

Després de la seva relació amb Chenoa, David Bisbal va trobar l'amor als braços de la dissenyadora Elena Tablada. D'aquesta relació va néixer la seva filla, Ella. Després de cinc anys, van decidir separar-se.

David Bisbal i Elena Tablada amb Ella recent nascuda
David Bisbal i Elena Tablada, amb Ella recent nascuda. | GTRES 

Posteriorment, va conèixer l'actriu veneçolana Rosanna Zanetti, amb qui va casar-se el 2018. L'enllaç va ser totalment íntim. De fet, no va convidar cap dels seus companys d'Operación Triunfo, cosa que va causar commoció.

Amb la veneçolana, Bisbal ha tingut dos fills: Matteo, nascut el 2019, i Bianca, un any després.

David Bisbal i Rossana Zanetti, al casament el 2018.
David Bisbal i Rosanna Zanetti, al casament el 2018. | Instagram 

Seguirà ara Chenoa l'exemple de David? Optarà per una cerimònia només amb la família més propera? Bisbal assistirà al casament de la seva exparella?

Encara haurem d'esperar uns quants mesos per sortir de dubtes, però estem segurs que l'enllaç de Chenoa serà un esdeveniment que farà parlar molt. Amb o sense David Bisbal.