Fotomuntatge de Nuria Roca i Juan del Val

Juan del Val i Nuria Roca se separen i ella aprofita per explicar un secret molt íntim

Han pres una decisió important per a no posar en perill la seva família

Juan del Val, novel·lista i cara televisiva, ha protagonitzat un dels majors enrenous de la seva trajectòria mediàtica.

Segons ha sortit publicat, s'ha de separar temporalment de la seva dona, Nuria Roca, perquè s'ha contagiat de coronavirus.

L'actriu té molts compromisos professionals pendents i no es pot posar en perill, per això guardaran distància el temps que calgui.

Juan del Val és conscient de la projecció que té, així que ell mateix ha comunicat la notícia a través de les xarxes socials. Fent gala de la prudència que el caracteritza, ha assegurat que «gràcies a les vacunes» es troba «perfectament».

Intenta que el seu cas serveixi d'exemple per a conscienciar la societat de la importància de seguir les indicacions dels experts sanitaris.

Juan del Val a 'El Hormiguero'
Juan del Val sovint fa de col·laborador a la televisió | Twitter

Juan fa molt de temps que està amb Nuria. Junts formen un equip indestructible i són una parella icònica.

La premsa del cor respecta que cap dels dos vulgui formar part del negoci, però és impossible no parlar d'ells. Treballen a Antena 3 i estan immersos en projectes bastant populars, així que estan constantment exposats.

Ara hauran d'estar separats una temporada, però això no suposarà cap problema, perquè són una parella forta.

Ell està acostumat a aïllar-se, perquè és escriptor i necessita estar concentrat. No hem d'oblidar que els seus llibres tenen molt d'èxit que els crítics literaris els valoren favorablement.

Juan del Val, sorprès per la confessió de Nuria Roca

Juan sap millor que ningú com funciona el món de l'espectacle, però no vol viure condicionat per res ni per ningú. Nuria fa un temps va concedir una entrevista i va oferir unes declaracions que no van deixar ningú indiferent.

L'actriu va intentar ser honesta amb el públic, però hi va haver periodistes que no van interpretar bé les seves paraules.

Nuria Roca somrient a càmera
Nuria Roca està encantada amb el seu marit | GTRES

Del Val i Roca tenen una relació de plena confiança, per això no van tenir cap problema a parlar dels seus compromisos com a parella.

El problema és que hi va haver gent que va entendre que tenien una relació oberta, i van rebre bastantes crítiques. «Dono la culpa als mitjans de comunicació, perquè ho van descontextualitzar, i això genera un munt de clics», deixava anar la comunicadora.

Núria, per a evitar qualsevol problema, ha destapat el secret més íntim del matrimoni: la confiança és la base de tot.

«Sona estrany, però mai hem viscut una crisi de parella ni res per l'estil. Estem molt a gust junts, ens estimem, ens agradem i ens agrada fer plans junts, perquè som un equip», va explicar per a aclarir els dubtes.

Juan del Val, mut: «Sentim desig per altres persones»

Juan entén que el més important per a avançar és el respecte mutu, per això no té problemes amb la seva dona.

Hauran d'estar separats un temps i ella l'ajudarà en tot el que calgui, ja que sap que el coronavirus és delicat. L'escriptor està orgullós del que ha aconseguit amb Nuria, però no s'imaginava que ella fos tan sincera.

Nuria Roca ha parlat alt i clar sobre els secrets del matrimoni amb Juan del Val perquè sap que no té res a amagar. «Estem vius i desitgem, així que ens desitgem l'un a l'altre i també sentim desig per altres persones», explica la presentadora de 'La Roca'.

Aquestes declaracions enforteixen la parella, perquè desarmen els enemics que els volen fer mal.

Del Val està centrat en la feina i no perd el temps entrant en conflictes innecessaris. Sap que la millor manera de silenciar els seus detractors és fer cas omís a certes crítiques.