David Broncano muy serio

El popular David Broncano, enxampat molt il·lusionat amb una jove i atractiva catalana

La parella va ser vista en actitud amorosa pels carrers de Madrid

‘La Resistencia’ comença nova temporada a Movistar+ i David Broncano torna a estar al centre dels mitjans. L’andalús no dubta mai a preguntar els seus convidats per la seva vida privada, però sempre es manté callat quan aquests li responen volent saber alguna dada de les seves eleccions privades.

Ara, el mitjà ‘El Español’ confirma que Broncano tindria una nova il·lusió amb la qual ja hauria confirmat la seva serietat i estabilitat en públic. I resulta que la seva nova parella és una jove catalana amb la qual el presentador tindria molt en comú.

Broncano estaria amb una jove tenista

Paula Badosa és una jove tenista de 22 anys que va néixer als Estats Units, concretament a Nova York, però que des que era jove va créixer i criar-se a Begur (Baix Empordà). Pertany al Reial Club de Tennis de Barcelona i certament la seva professionalitat és envejable: ocupa el número 87 del rànquing de millors tenistes.

El mitjà ‘El Español’ explica que David Broncano va ser vist tenint una romàntica cita per Madrid. Concretament, la parella va anar al Teatre Reial a veure la 9a simfonia de Beethoven oferida pel director veneçolà Gustavo Dudamel. Alguns testimonis han explicat al citat mitjà com i on van veure el presentador de ‘La Resistencia’ amb aquesta nova dona.

«Es tracta d’una dona rossa, que vestia un elegant i cenyit vestit negre i sandàlies de tacó alts. Els gestos i les mirades entre ells eren còmplices, però la confirmació del seu idil·li va arribar minuts després», expliquen els testimonis a ‘El Español’. «Després d’hora i quart de concert, Broncano i la seva companya van asseure’s a la terrassa de ‘La Lonja del mar’, un restaurant especialitzat en arrossos i tapes situat en ple centre històric de Madrid».

Comparteixen passió pel tenis i l'amor per la família i les tradicions senzilles

El final de la cita va acabar demostrant que Paula Badosa no és només una molt bona amiga per Broncano: «Allí, un davant l’altre, es van mantenir agarrats de la mà, en un romàntic sopar a la llum de la lluna, i en un instant de la nit es va produir el petó que confirma el seu amor».

I és que només per la seva professió, Badosa ja té part del terreny guanyat. Broncano és un declarat fanàtic del tenis i el practica amb regularitat, tot i que mai en el terreny professional. Però resulta que Badosa ofereix al presentador molt més que simplement un bon joc a les pistes de joc: «De les primeres coses que va captivar David Broncano és que en l’àmbit personal Paula és molt familiar i de tradicions senzilles, viatjat, estar en plena naturalesa i reunir la seva família sobre la taula per a conversar i sentir el seu suport constant». El temps dirà si Broncano decideix parlar de la seva nova noia a ‘La Resistencia’o si fins i tot decideix asseure-la com a convidada i fingir que res està passant entre ells.