Primer pla del cantant David Bustamante frunzint el front

David Bustamante demana ajuda en descobrir què ha fet la seva ex després de deixar-lo

David ha mostrat la seva preocupació amb la situació

David Bustamante és un dels cantants més populars del nostre país i la veritat és que s'ha guanyat amb escreix ocupar aquest lloc. La seva vida privada ha despertat l'interès de tots els periodistes, però ha pres una decisió: no parlar de certs assumptes. La seva exdona Paula Echevarría ha fet una cosa molt cridanera després de la ruptura que no ha deixat indiferent ningú.

David Bustamante, segons recull el portal Vanitatis, ha passat un moment dur després de protagonitzar un musical a Madrid. Ha rebut moltes crítiques i Paula va intentar frenar l'enrenou felicitant-lo públicament per la feina feta. L'actriu pensa que el seu ex es va ficar correctament a la pell del personatge, i no entén per què hi va haver tanta controvèrsia.

Imatge de David Bustamante i Paula Echevarría.
David Bustamante va estar molt enamorat de la seva exparella | GTRES

David va demanar ajuda a través de les xarxes socials per intentar que el públic se solidaritzés amb la situació. S'havia posat a la pell del protagonista de Ghost sense cap mena d'experiència al món de la interpretació, però s'estava esforçant. El públic va aplaudir la seva veu, però no va fer bones valoracions sobre la seva faceta d'actor.

«Faci el que faci soc criticat, prejutjat i maltractat per molts», va escriure el cantant al seu Instagramintentant frenar l'enrenou. «Soc bona persona i treballador, així que tinc el mateix dret que qualsevol d'intentar prosperar, aprendre i treballar tant com pugui. Ni més ni menys, el mateix que tothom», explicava.

Paula Echevarría va deixar Bustamante en una situació compromesa, doncs aleshores ella era un fenomen de masses. El públic es va posicionar al seu costat després de la separació i la premsa va començar a airejar els draps bruts del càntabre. Tot i això, la 'influencer' no li desitja res dolent i després de veure les crítiques que estava rebent li va mostrar el seu suport.

David Bustamante sortit perdent de la separació

David ha deixat clar que no se sent gens còmode parlant de la seva vida privada, per això ha tingut tantes desavinences amb els periodistes. Exigeix que respectin la seva voluntat de mantenir al marge certs assumptes, malgrat que sigui una cara coneguda. I és que, després de divorciar-se, no només va perdre molts fans, sinó també es va desfer d'un dels seus grans amics.

Primer pla de David Bustamante.
David Bustamante rep crítiques força injustes | GTRES

Bustamante mantenia una estreta relació amb Javier Castillo, més conegut com a Poty, però fa molt de temps que no parlen. «No tenim contacte ni res, es va diluir allò a l'aire fa uns anys. Però et diré una cosa trencant una llança a favor seu: tot el que es proposa ho fa bé», ha declarat Poty recentment.

El cantant sap que el seu antic amic ha intentat ajudar-lo, ja que en els últims temps està rebent més atacs del compte. Està acostumat a bregar contra la pressió mediàtica, però sempre havia tingut el públic a favor seu. Per això, ha demanat ajuda perquè els espectadors comprenguin que l'únic que està fent és treballar i tirar endavant sense l'ajuda de ningú.

David Bustamante rep un missatge important

David va tenir certes diferències quan es va separar de Paula Echevarría, però l'actriu assegura que mai han tingut mala relació. Pensa que «el temps posa tot al seu lloc», i per això ara gaudeixen d'un tracte cordial. Així que, l'actriu no ha dubtat a enviar-li un missatge a través les xarxes socials, en concret, una paraula que ho diu tot: «Enhorabona».

Bustamante s'ha adonat que la seva petició ha calat als espectadors i la situació s'ha calmat en els darrers temps. Cada cop hi ha més periodistes que reconeixen que és un gran artista, encara que mantingui les distàncies amb els reporters. I és que no té cap obligació de parlar sobre la seva vida privada, de fet no és l'únic que ha marcat línies vermelles.