Primer pla de David Bustamante.

La mort que amarga el somriure de David Bustamante: «Et trobem a faltar»

David Bustamante recorda un bon amic que va perdre la vida fa un any

David Bustamante va viure fa poc més d'un any un dels moments més tristos de la seva vida. Es va haver d'acomiadar d'un vell amic que perdia la vida a la carretera després de patir un accident amb el vehicle. Es tractava del cantant Àlex Casademunt.

Va ser la nit del 2 de març del 2021. L'artista va estavellar el cotxe que conduïa contra un autobús. Un tràgic succés que va commocionar el món de la música i la televisió del país.

Ara, Bustamante i alguns dels seus companys de l'acadèmia a 'Operación Triunfo' l'han volgut recordar a la seva manera. En el seu moment van transmetre a la família tot el dolor que portaven a dins, però l'afecte cap al català encara segueix molt vigent. Així ho va confirmar l'artista càntabre amb el seu company Javián fa unes hores.

Àlex Casademunt en un photocall
Álex Casademunt i David Bustamante tenien un vincle molt especial. | GTRES 

El gest que van tenir a les xarxes socials va emocionar molt els seguidors de l'artista. Van posar junts amb el missatge: «Dos germans recordant un tercer», va escriure David Bustamante.

«Et trobarem a faltar, però sempre somriurem en recordar-te». Van ser les emotives paraules que va dedicar al seu amic a través d'Instagram. A l'acadèmia es va portar molt bé amb el català, arribant a interpretar junts un tema molt reeixit com 'Dos hombres y un destino'.

És possible que pels compromisos professionals de cadascú i la vida personal tan atrafegada que tenien s'acabessin distanciant. Però sempre es tenien l'un a l'altre. El contacte mai no es va perdre i els records es mantindran per sempre.

Àlex Casademunt i David Bustamante cantant en un escenari
Àlex Casademunt i David Bustamante sobre l'escenari.| GTRES 

L'altre company amb qui tenia una relació especial Àlex era Javián. Junts van formar part del grup musical Fórmula Abierta, que va ser la primera experiència de tots dos una vegada sortits del programa.

A més del missatge, David Bustamante també va compartir una fotografia amb el cantant sevillà. Tots dos apareixen abraçats, dedicant un somriure a la càmera. Es tractava d'un homenatge a l'amic que va morir a 39 anys.

«Sempre serem tres. És igual si ens podíem tocar físicament o no. L'amor era molt més enllà d'això», assenyalava Javián.

Contestava a la publicació del càntabre, tenint molt present Àlex. «Ja són 20 anys de profund afecte. T'estimo Titín», va escriure.

La publicació acumula més de 33.000 «m'agrada», amb més de 300 comentaris. En un dia tan complicat també els van voler acompanyar amb missatges molt afectuosos.

«Que bonic que el recordeu amb un somriure», «que orgullós estarà de vosaltres» o «ell segueix somrient des de dalt». Van ser algunes de les respostes que dels fans.

David Bustamante, molt estimat per la família de Casademunt

David Bustamante sempre ha estat una persona molt estimada per l'entorn d'Álex Casademunt. La mare del català recorda que durant l'etapa a 'OT' «eren molt iguals». Això va fer que es creés una bonica amistat entre ells, amb moltes coses en comú.

«És important perquè és un company fantàstic. És un xaval que significa molt a la vida d'Álex. L'estimem un munt», va dir en una entrevista a Telemadrid el gener passat.

Muntatge fotogràfic d'Àlex Casademunt i David Bustamante
David Bustamante sempre va tenir molt afecte al seu company. | La Noticia Digital 

Mesos enrere, Rosa González havia evitat pronunciar-se sobre el de Sant Vicente de la Barquera. Hi va haver alguna cosa que no li va agradar, però amb el temps es va adonar que sempre havia estat a l'altura.

El que va poder molestar de David Bustamante és que decidís reeditar la cançó que havien cantat junts, però aquesta vegada sense el seu amic. És una cosa que mai no han volgut aclarir.