David Bustamante declara el seu amor en ple concert

El cantant va fer una declaració d'amor a la seva parella i va aprofitar per llançar-li una indirecta a la seva exdona Paula Echevarría

David Bustamante ha recuperat la seva relació amb la ballarina Yana Olina
David Bustamante amb la seva parella Yana Olina | INSTAGRAM

El cantant David Bustamante està travessant una gran època en l’àmbit professional però també en el personal. El darrer dissabte, finalitzava la seva gira amb un concert a Mallorca davant de mil persones, entre les quals es trobava la seva parella Yana Olina, la ballarina russa a qui va conèixer quan ambdós participaven en el programa de ball ‘Bailando con las estrellas’, del qual van sortir guanyadors.

David Bustamante proclama el seu amor als quatre vents

Des d’aleshores, la parella s’ha mantingut bastant apartada del focus mediàtic i no solen prodigar mostres d’afecte en públic, fins a aquest darrer concert, quan el cantant va decidir dedicar-li una cançó amb aquestes paraules: «És una persona increïble que em fa ser millor cada dia. Ella es diu Yana i és l’amor els meus dies» va exclamar davant l’ovació del públic.

La dedicatòria no va quedar aquí, sinó que el cantant va aprofitar l’ocasió per declarar-li encara més el seu amor i llançar de passada un dard enverinat a la seva exdona, Paula Echevarría: «Gràcies per demostrar-me que l'amor existeix de veritat».

 

Paula Echevarría i David Bustamante
L'exparella té una filla en comú, Daniela | GTRES

El cantant i Paula Echevarría van travessar un sonat divorci que va durar 14 mesos, després de ser parella durant 13 anys i d’una filla en comú que ara en té 11. La parella es va conèixer l’any 2005 a Lanzarote i es van casar el 22 de juliol del 2006 a Astúries.

També et pot interessar...

 

Comentaris

envia el comentari