Primer pla del cantant David Bustamante frunzint el front

David Bustamante descobreix què passa a casa de la seva filla Daniella

David Bustamante coneix els plans més immediats que es parlen a casa de la seva filla

David Bustamante segueix amb la gira del musical Ghost recorrent Espanya. En l'aspecte personal està feliç al costat de la ballarina Yana Olina amb qui fa quatre anys que surten. Mentrestant, la seva exdona, Paula Echevarría, dona pistes de com es planteja el futur.

Va ser el 2017 i després de 10 anys de relació i una filla en comú quan Paula Echevarría i David Bustamante van anunciar la seva separació. Uns anys després, el gener del 2018, van començar els rumors que ella tornava a estar enamorada d'un futbolista del Màlaga, Miguel Torres.

Paula i Miguel es van conèixer al rodatge d'un videoclip de Bustamante

L'actriu i l'esportista es coneixien des de molt abans que comencés la seva relació, concretament a l'enregistrament del videoclip A contracorriente, de David Bustamante. Després van tornar a coincidir el desembre del 2017 a l'aniversari de la seva gran amiga Alicia Hernández, relacions públiques de Valyty. Una data en què Miguel va aconseguir «obrir els 1000 cadenats que havia posat al meu cor», segons va explicar Paula Echevarría després de la seva difícil separació de Bustamante.

Cinc anys d'amor que celebren cada 1 de gener, dia en què van saber que entre ells hi havia alguna cosa més que una amistat. De moment no tenen pensat casar-se: «Tots dos ja vam passar per això i donem la importància justa al matrimoni. Una bona convivència és la base d'una relació duradora, no el matrimoni», va declarar Paula a la revista ¡Hola!.

Foto de Paula Echevarría amb Miguel Torres i el seu fill.
Paula Echevarría ha trobat l'estabilitat al costat de Miguel Torres | Instagram

Paula es troba en un gran moment personal, pendent del seu marit i els seus dos fills, Miki i Daniella. «A vegades fa por dir-ho, potser és la millor etapa de la meva vida a tots els nivells», va dir en una entrevista a El País. «Amb l'edat, he donat prioritat a les coses que de veritat importen, estic en aquell moment personal de parar atenció al que realment val la pena».

Per part seva, Miguel Torres en declaracions a Europa Press ha confirmat que el matrimoni no entra en els seus plans. «Està antiquat, això, ja. No és prioritari, l'important és el que un forma, no el títol en si. Cadascú hem tingut les nostres experiències passades i ara tenim una altra experiència».

Les altres parelles de Torres abans de Paula Echevarría

Abans de començar la seva relació amb Paula Echevarría, Miguel va estar relacionat amb la influencer María Plaza. Amb ella va contreure matrimoni a l'estiu del 2013, després van traslladar la seva residència a Grècia, on l'exfutbolista tenia compromisos professionals. Al cap de pocs mesos es van separar.

Foto de Miguel Torres
Miguel Torres va estar casat amb la influencer María Plaza | GTRES

L'any 2010, Torres va tenir un sonat romanç amb la presentadora Cristina Pedroche. Quan ella treballava a 'Sé lo que hicisteis...' es van publicar unes fotos de tots dos en actitud afectuosa després d'un sopar amb amics. Cap dels dos no va arribar a confirmar ni a desmentir la seva relació.

Patricia Conde, Ariadne Artiles, Mónica Hoyos són altres dels noms que s'han relacionat amb l'actual parella de Paula Echevarría.

Muntatge fotogràfic de David Bustamante i Paula Echevarría amb la seva filla en comú, Daniella Bustamante
David Bustamante és pare de Daniella, la filla que va tenir amb Paula Echevarría | GTRES

Ara, Torres ha trobat l'estabilitat sentimental i, més enllà de passar per l'altar, la unió més important és el fill en comú que té amb la Paula. «Crec que la màxima unió que pot tenir una parella és un nen i estem molt feliços». L'actriu i el comentarista esportiu formen una preciosa família amb Daniella, la filla que Paula va tenir amb David Bustamante, i Miki, el fill que tenen en comú.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp