Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb fotos de David Bustamante i la seva amiga.

David Bustamante descobreix perquè la seva amiga ha desaparegut

David Bustamante ha conegut la complicada situació d'una famosa del nostre país

David Bustamante es troba feliç amb la seva gira, amb la seva feina a Ghost i amb la seva vida personal. Però ha conegut que hi ha una famosa amiga seva a qui tot no li va bé perquè diu que ha estat 'vetada' per TVE. Ens estem referint a Soraya Arnelas.

L'artista ha vist com la cantant i exconcursant d'Operación Triunfo s'ha queixat que no aparegui en aquesta cadena. Segons ha explicat, tot va començar fa anys quan va arremetre contra aquesta organització després de la seva actuació a Eurovisió.

Pla de la cantant Soraya Arnelas mig somrient
Soraya Arnela ha reconegut la complicada situació que travessa | GTRES

David Bustamante coneix el 'veto' de la seva amiga Soraya Arnelas

L'exmarit de Paula Echevarría va acompanyar Rosa López a Eurovisió el 2002 i va gaudir moltíssim d'aquesta experiència. Però sembla que Soraya no guarda tan bon record del seu pas per aquest festival, que va participar el 2009 amb la cançó La noche es para mí.

I és que la cantant va explicar fa uns dies a xarxes que «la meva va ser la pitjor coreografia mai portada a la història d'Eurovisió. I vinga a fer voltes i més voltes. Encara segueixo marejada».

David Bustamante no se aguanta y tiene que parar el concierto

Una crítica que se suma a la que mesos enrere va fer al programa Mi casa es la tuya. Allà va dir que «jo tenia preparat un equip de ballarins i una coreografia per anar a Moscou. Però la participació és al costat de TVE, i per això ells també opinen».

«Així que una de les seves decisions va ser treure'm els meus ballarins i posar-me un altre equip. Vaig fer el que vaig poder i vaig defensar el meu país amb tota la il·lusió, però m'hauria agradat anar en altres condicions. Ho vaig passar malament i ho he de dir».

Primer pla de David Bustamante amb el rostre seriós
David Bustamante coneix el malestar de Soraya Arnelas respecte al seu pas per Eurovisió | GTRES

Tots aquests comentaris, segons ha explicat aquests dies, han fet que la vetessin de la cadena. Ho ha dit a l'espai La Red Room de Malbert. «Jo actualment estic vetada als programes del festival a TVE».

«La meva candidatura sempre passa molt desapercebuda. Mai he format part de l'equip de votació i no se'm truca per als programes que tenen a veure amb Eurovisió. I tampoc soc convidada a les festes que s'hi organitzen».

Soraya Arnelas no ensenyarà la seva segona filla a les xarxes socials
Bustamante ha vist a Soraya explicar el problema que va tenir amb TVE | GTRES

Cansada d'aquesta situació, ha explicat: «Però que tampoc cal que m'inviteu. Jo estic tranquil·la a casa meva veient la gala i m'estalvio els diners d'estilistes i maquilladors».

El presentador ha lamentat la pena que això passi. Davant d'això ha estat molt clara: «No és una pena, perquè, vulguin o no, formo part de la història del festival. I això no m'ho treu ningú».

David Bustamante descobreix la polèmica i les crítiques cap a la seva amiga

El cantant s'haurà quedat «en xoc», com tots, davant de les paraules de la seva companya de professió. I també amb les crítiques que ha rebut. Sí, perquè són moltes les persones que han posat en dubte les seves paraules.

En efecte, amb fotos i comentaris han deixat clar que Soraya sí que ha aparegut en diferents espais de La 1 sobre Eurovisió. D'aquí missatges com: «Doncs per estar vetada, aquesta setmana va estar a l'especial diari sobre el festival d'España Directo. Que lleig, no?».

També s'han vist altres com: «Si va estar a La Nit D i va participar en l'especial després de la semifinal. Perdona?».

Soraya Arnelas es veu obligada a justificar-se

Davant de la gran quantitat de crítiques rebudes, ha decidit explicar la situació a Twitter. «Fa unes setmanes vaig tenir una conversa molt necessària i bonica amb una persona que no coneixia personalment. Conversa que ha canviat la meva participació en programes que tenen a veure amb Eurovisió i la cadena que em va representar al festival».

«Cadena que sempre m'ha convidat a programes de la casa i que gràcies a aquesta conversa i l'afecte per les dues parts, estic formant part i faré cites eurovisives».

I en les últimes hores ha tornat a escriure un altre missatge. «No cal donar explicacions del perquè darrerament estic participant en programes del festival. Les coses es parlen amb els qui cal parlar-les, se solucionen, es passa pàgina i es torna a construir».

«Estic feliç, és el més important. Estic on mereixo estar. A continuar treballant».

D'aquesta manera, ha volgut acabar amb aquesta polèmica i centrar-se així en la promoció del seu nou single. Es tracta d'una cançó que s'anomena Te quiero a ti i al videoclip del qual apareix la seva parella. Estem referint-nos al model Miguel Ángel Herrera.