Belén Esteban i Miguel Marcos

Miguel Marcos amaga a Belén Estéban el missatge d'una altra dona

Sap que Belén està tocada i que qualsevol cosa la pot desestabilitzar

Miguel Marcos fa unes setmanes que viu una primavera impensable. La seva dona, la televisiva Belén Esteban, es va trencar la tíbia i el peroné en directe, durant una absurda prova física a 'Sálvame'. Una caiguda, aparentment sense importància, de les que se sol anomenar 'tonta', que va sumir la de Paracuellos i el seu marit en un infern del qual trigaran mesos a sortir.

Aquestes primeres setmanes, Miguel ha fet costat a la seva dona nit i dia. Molt de dolor, una operació que es va haver de posposar i que ha tingut alguna complicació i una recuperació que durarà mesos. El seu home és l'únic consol que li queda a Belén, que està molt tocada i amb l'ànim per terra. No agafa trucades ni vol parlar amb ningú.

La tertuliana ha dedicat un missatge al seu marit que ha sigut molt aplaudit a les xarxes socials. «Tot el que em dones és molt més del que demano; tot el que em dones és el que ara necessito». És la particular manera de Belén d'agrair a Miguel la paciència infinita que té amb ella, que la cuidi i que  estigui pendent de tot.

Fa uns dies, Miguel va confirmar que la recuperació està sent molt lenta i que Belén segueix molt baixa d'ànim i preocupada. El que havia de ser un dels estius més importants de la seva vida, transcorrerà entre repòs absolut, revisions periòdiques i una rehabilitació molt dolorosa.

Miguel Marcos rep un missatge inesperat

Les mostres de suport a Belén Esteban arriben de tot arreu. No obstant això, ella està «fluixa i baixeta d'ànim» i no respon a gairebé ningú.

Alguns missatges, de fet, ni li arriben. Quan estigui millor, ja anirà responent a tothom.

Miguel ha al·lucinat bastant amb una de les últimes mostres de suport públic que ha rebut la seva dona. Li ha arribat de Paz Padilla, expresentadora de 'Sálvame', que fa poc es va discutir feroçment amb ella en directe.

De fet, al seu moment, es va comentar que la picabaralla que van tenir per les vacunes contra la covid-19 va ser una de les causes de l'acomiadament de Paz. La gaditana va abandonar el plató en ple directe i ja no va tornar a treballar a la cadena.

Paz Padilla plorant al plató de 'Sálvame'
Paz Padilla va deixar Mediaset després d'un enfrontament amb Belén Esteban | Mediaset

Ara, Paz acaba de parlar de Belén en termes molt diferents. «Pobre, que es recuperi», ha dit.

Fidel a la seva manera de ser, que és de no callar res, Paz ha reflexionat en veu alta. «M'imagino que ha de ser molt dolorós i espero que no es desanimi i pensi que les coses a vegades passen per tal que madurem».

És possible que Paz consideri que Belén és una persona immadura? La humorista ho ha aclarit: «De tot el que em passa a la vida, sempre trec alguna cosa bona. Cal madurar i tenir paciència, i es poden fer moltes coses en comptes d'estar tot el dia llençada al llit, com ara llegir».

Coneixent Belén i sent conscients de la situació en què es troba, el missatge de Paz li deu haver sabut molt de greu. Segurament per això, Miguel Marcos haurà preferit amagar-li per a quan sigui a casa, més tranquil·la i havent acceptat la realitat del drama.

Miguel Marcos, conscient de les «coses de 'Sálvame'»

Miguel entén la feina de la seva dona, encara que preferiria que es dediqués a una altra cosa. No li agrada la popularitat, i aquests dies en què la premsa el segueix per a tenir notícies fresques de la televisiva, se'l veu incòmode i seriós. Respòn al que li pregunten educadament, però fent un gran esforç.

Segurament comparteix l'opinió de Paz Padilla sobre l'última polèmica de 'Sálvame': el casament del fill de Carmen Borrego. Belén Esteban i Miguel Marcos hi estaven convidats, però lògicament no hi han assistit.

Muntatge fotos de Belén Esteban i Paz Padilla
Paz Padilla es va treure un pes de sobre quan va marcar de 'Sálvame' | Catalunya Diari

Pel que fa al boicot i als problemes que hi ha hagut al voltant d'aquesta boda, Paz ha estat contundent: «No em crec res. Són coses de 'Sálvame'». Miguel sap com se les gasten al programa, per la qual cosa segur que coincideix amb la humorista gaditana, encara que a Belén li pesi.