Primer pla de Laura Pamplona.

Laura Pamplona, l'actriu de 'Aquí no hay quien viva' que té un fill famós

La Laura té un fill que segueix els seus passos

Laura Pamplona, actriu coneguda pel seu paper d'Alicia a Aquí no hay quien viva, ve d'una família d'artistes. No només comparteix amb la seva mare la passió per l'actuació, sinó també amb un altre familiar. Es tracta del seu fill Saúl, que sembla seguir els seus passos al món de la interpretació.

Després de veure-la a la famosa sèrie d'Antena 3, va participar a Los Misterios de Laura. En la producció de TVE també vam poder veure María Pujalte, César Camino, Oriol Tarrasón o Beatriz Carvajal.

Encara que molts no ho sàpiguen, la Laura va tenir ben clar des de petita que es volia dedicar a la televisió i al cinema. A casa sempre va tenir el suport dels seus pares, que la van ajudar a escollir el camí correcte.

El seu avi Clemente va ser director i guionista de pel·lícules com La chica del gasto i Don José, Pepe i Pepito. Per la seva banda, Amparo, la seva mare, amb qui comparteix cognom, va actuar a Estudio 1 i a Novela, entre d'altres.

Totes dues van interpretar a la sèrie HIT la mare d'Hugo Ibarra Toledo. Laura en el passat, mentre que Amparo feia la seva versió en el present.

En aquesta família plena d'artistes tampoc podia faltar Saúl Barceló, el fill de l'actriu d'Aquí no hay quien viva. Va començar el món de l'actuació el 2016 a El futuro ya no es lo que era. Va treballar amb actors com Carmen Maura o Dani Rovira.

Imatge de Laura Pamplona.
Laura Pamplona té una gran trajectòria en el món de la interpretació | Europa Press

D'altra banda, la vida d'aquesta famosa no ha estat gens fàcil. El 1989 va patir una gran tragèdia. Quan ella tenia 15 anys es va incendiar el seu domicili. En aquell succés va acabar morint la seva germana Aitana, que amb només 10 anys no va poder escapar de les flames del foc. S'havia quedat atrapada a la seva cambra.

Laura Pamplona va treballar en diverses sèries conegudes

Un dels últims treballs de Laura Pamplona va ser Los misterios de Laura, on va interpretar Lydia Martínez. Però, ja havia participat en unes quantes sèries abans d'aquesta producció. És coneguda també per Todos los hombres sois iguales, Hospital central o Policías, en el corazón de la calle, entre d'altres.

Però, sens dubte, se'l recorda per la seva interpretació d'Alicia a Aquí no hay quien viva. Allí feia de companya de pis de Malena Alterio. Va ser una producció que va tenir una molt bona acollida per part del públic al seu dia.

Desprès d'això, als responsables de la producció els hi va arribar l'oportunitat de fer una nova sèrie, La que se avecina, aquesta vegada a Telecinco. Tot i això, no van fitxar l'actriu per a aquest nou projecte.

Per la seva banda, a Los misterios de Laura va exercir el paper de Lydia, la policia més reservada de la comissaria. Aquella etapa es va iniciar el 2009 i es va prolongar fins al 2014, data en què van decidir posar punt final a la sèrie.

Més endavant, participaria en la pel·lícula que es va fer sobre aquesta sèrie. Analitzava els canvis del seu personatge, dient que «ha tingut una evolució molt bonica, tan emocional com professionalment».

Actriu, però també cantant

Ningú posa en dubte que Laura Pamplona és una artista versàtil. A més a més d'actuar en sèries i teatres, també és cantant. Juntament amb el seu marit Pedro va formar el grup Sweet Wasabi.

El 2009 van treure l'àlbum Área de servicio. Confessava que «compartir això, ens hem enamorat una mica més». Ella també s'havia format a Disseny i va treballar com a model.