Muntatge fotogràfic de Rocío Carrasco i David Flores.

David Flores Carrasco es preocupa per la seva mare després de no aparèixer

David Flores Carrasco s'assabenta per televisió que alguna cosa ha impedit a la seva mare assistir a un dels esdeveniments més importants

David Flores Carrasco s'assabentava per televisió de la inesperada absència de la seva mare a un dels esdeveniments més importants del cap de setmana. Concretament dissabte passat, el fill de Carmen Borrego es casava amb la seva xicota de tota la vida i Rocío Carrasco estava convidada.

No obstant això, la filla de 'La Més Gran' decidia no anar a l'enllaç. Un fet que va generar cert malestar al clan Campos, però alhora, també sorpresa i preocupació en el seu fill David conscient de com estan unides tant Carmen com Terelu amb la seva mare.

David Flores Carrasco i l'absència inesperada

Tothom sap que les Campos són pràcticament família per a la mare de David Flores Carrasco. I és que Rociíto sempre hi ha trobat el suport que ha necessitat en els seus pitjors moments.

Per això ha sorprès, i molt, que l'ex d'Antonio David no acudís al casament del fill de Carmen Borrego. Ja que, com a part de la família que és, tant ella com el seu marit Fidel estaven convidats, però el matrimoni va rebutjar la invitació.

Muntatge amb fotos de David Flores Carrasco i Rocío Carrasco.
David Flores Carrasco sap que la seva mare no anirà al casament del fill de Carmen Borrego | Gtres - Telecinco

La seva absència va ser de les més sonades i, sens dubte, generarà molt d'enrenou. I no és per menys tenint en compte que ha estat una de les habituals a les reunions familiars. Així, com es podia esperar, la polèmica estava servida des del mateix instant en què es va saber que no aniria al casament.

«Si no ve és perquè no ve, no és un casament de famosos. És un casament familiar», va explicar Carmen al plató de 'Sálvame'. «Tindrà algun compromís», va assenyalar la padrina dijous passat davant la insistència i sorpresa de la resta de col·laboradors.

Primer pla de David Flores Carrasco amb el rostre seriós
David Flores Carrasco no entén per què la seva mare no va al casament | Europa Press

Llavors, sembla que Rociíto tenia altres plans per a aquell cap de setmana que li feien impossible assistir al casament. O potser, simplement, no es trobés amb ànims. Sigui com sigui, va deixar plantada la que considera com la seva germana en un dels seus dies més especials.

Així mateix, els col·laboradors van insistir si la relació entre elles s'havia vist afectada per alguna cosa i Carmen va negar-ho rotundament. «No pot venir al casament i no tinc cap problema, no entraré en aquest joc, tindrà els seus motius per no venir», opinava.

David Flores Carrasco es queda sense paraules: «No em sembla normal»

Qui sí que es va mostrar una mica més crítica amb Rocío per no anar al casament va ser Terelu. Mentre la seva germana preferia mantenir les distàncies i no entrar en polèmiques, la filla gran de María Teresa va ser més contundent.

«No em sembla normal que Rocío Carrasco i Fidel Albiac no acudeixin al casament», va opinar divendres passat a 'Sálvame'. La presentadora va assegurar que també desconeixia les raons que li feien impossible anar a la cerimònia, però tot i això no li semblava gens bé.

Fotomuntatge de Terelu Campos i David Flores Carrasco
David Flores Carrasco es queda sense paraules davant la crítica de Terelu a Rocío | CatalunyaDiari

«No sé quina és l'explicació que ha donat, potser me la donen i l'entenc, però com que no tinc cap explicació, doncs, no ho sé», comentava. «Ni me l'han donat, ni l'he demanada. Però a mi no em sembla normal i això no ha de molestar ningú», afegia una mica molesta.

El que més malament li ha semblat a Terelu és que la mare de David Flores Carrasco no hagi tingut en consideració María Teresa Campos. «A Terelu Campos sí que la sorprèn, i sobretot per una persona, que és la meva mare. És el primer net que es casa», va sentenciar.

És clar que Rocío haurà de donar moltes explicacions sobre la seva absència per calmar els ànims del clan Campos. De moment, però, es desconeix si ja han parlat sobre el que ha passat, ja que Carmen encara esperava que aparegués en algun moment. No obstant això, la dona de Fidel no va anar a felicitar els recentment casats.