Primer pla de David Bustamante

David Bustamante publica la foto mai vista de la seva filla Daniella

Daniella Bustamante ha aconseguit que els seus pares enterrin la destral de guerra

David Bustamante és un dels cantants més influents del nostre país i conseqüentment la premsa del cor segueix els seus moviments molt de prop. Tot i que l'artista mai ha participat en la indústria rosa, sí que ha fet una sèrie de passos que l'han convertit en protagonista de grans escàndols.

Per exemple, la seva separació de l'actriu Paula Echevarría ha estat un dels temes més comentats a les tertúlies televisives. Tanmateix, per la seva banda, Daniella Bustamante, filla de David i Paula, també s'ha convertit una persona força important dins de la premsa del cor.

Encara és menor d'edat i tampoc ha participat en cap enrenou, però els seus pares en parlen sovint i això l'ha situat al focus mediàtic. Tot i això, la veritat és que els paparazzis l'estan tractant amb un gran respecte, ja que és una persona força educada i responsable.

Fotomuntatge de David Bustamante i Paula Echevarría
David Bustamante i Paula Echevarría han estat un temps enfrontats | Catalunya Diari

Bustamante va parlar de la jove al programa 'La Noche D', presentat per l'actor i humorista Dani Rovira a TVE. Les paraules del concursant més sensible d''Operación Triunfo' van causar sensació, ja que ningú pensava que parlaria amb tanta sinceritat. Segons va explicar, la seva filla Daniella era una alumna brillant, encara que hi ha una assignatura que se li resisteix: la música.

David va revelar que la seva primogènita és força intel·ligent, encara que no aconsegueix brillar de la mateixa manera quan estudia música. «A casa del ferrer ganivet de pal», va fer broma el cantant deixant clar que té una relació fantàstica amb la petita. De fet, recentment ha publicat una fotografia amb ella que està generant molt enrenou.

Daniella Bustamante ha esdevingut el centre de totes les mirades perquè el seu pare David ha compartit una imatge inèdita. La jove és força responsable i madura, així que s'ha guanyat la confiança de Bustamante en tots els sentits. «I de sobte et vas fer gran, t'estimo tant, filla meva», escriu el cantant al compte d'Instagram.

Daniella Bustamante ha aconseguit l'impossible

David Bustamante té molt clar que la seva carrera està enfocada al món musical, per això no ha parlat mai de la seva vida privada. És força reservat amb els seus assumptes personals, com per exemple amb la relació que manté amb la seva exdona Paula. De fet, molts periodistes asseguren que van tenir molts problemes durant la separació, encara que ara sembla que són cosa del passat.

Paula Echevarría ha comentat a la fotografia que David ha publicat al seu compte d'Instagram, detall que no ha passat inadvertit. Alhora, l'actriu ha fet tot el possible per tenir bona relació amb Bustamante perquè sabia que estava en joc una cosa important: el benestar de Daniella. Així que la jove ha crescut envoltada d'afecte, i no ha notat mai que els seus progenitors estan divorciats.

Daniella Bustamante ha aconseguit una cosa realment complicada: que els seus pares enterrin la destral de guerra. Suposadament han estat enfrontats molt de temps fins que van formalitzar la seva separació, però la noia no se n'ha assabentat de res. I actualment, el cantant i l'actriu són un bon equip i es recolzen mútuament sempre que cal.

Daniella està orgullosa del seu pare David

David Bustamante està passant un dels seus millors moments personals i laborals. Manté una relació estable amb la ballarina Yana Olina i té molts projectes professionals, ja que avui dia és el protagonista d'un musical que triomfa a la Gran Via madrilenya.

Llavors, la filla del cantant, segons els experts en crònica social, té tots els ingredients per esdevenir una estrella. Tot i que la seva mare és molt distant amb la premsa del cor, Paula Echevarría és una de les persones més influents del moment gràcies al fet que gaudeix d'una excel·lent reputació, així que, el més segur és que l'ajudi en aquesta comesa.