Primer pla de David Bustamante.

David Bustamante es queda sense paraules en veure la traïció del seu millor amic

David Bustamante haurà patit per la imatge que ha vist

David Bustamante està gaudint d'un moment molt feliç a nivell personal amb la seva noia, Yana Olina.

I també està encantat amb els seus èxits musicals i amb l'obra musical Ghost, on exerceix de protagonista i amb la qual està recorrent Espanya. Però hi ha hagut una cosa que li ha aixafat aquesta alegria i és la nova 'traïció' de Poty Castillo, qui fos un dels seus millors amics.

El cantant càntabre ha vist el coreògraf exercir com a padrí de bateig del fill de la seva ex, Paula Echevarría. Sí, ha estat padrí del nen que ella té amb la seva parella actual, l'exfutbolista Miguel Torres.

David Bustamante i Poty Castillo, les claus de la ruptura d'una amistat

L'artista de San Vicente de la Barquera i Poty es van conèixer a 'Operación Triunfo 1', on el primer era concursant i el segon professor. Ràpidament van connectar, potser per ser tots dos de Cantàbria, i van forjar una gran amistat. Tant és així que van fer que les seves respectives parelles també es fessin íntimes.

Els dos matrimonis i la filla de David i Paula, Daniella, compartien festes, sopars a casa i fins i tot vacances. Però tot es va trencar quan el cantant i l'actriu van decidir posar punt i final a la història d'amor. Situació que va deixar Castillo i els amics en comú en una difícil tessitura al estar al mig de tots dos.

I el coreògraf va ser una de les primeres 'víctimes' de la separació. El fet que continués mantenint contacte amb Echevarría i més tard, pel que sembla, amb el seu nou xicot, no va agradar a David. Per això, segons els rumors, aquest va considerar que el seu exprofessor l'havia traït i fins i tot havia pogut exercir de 'celestina' entre la nova parella.

Des de llavors, no tenen relació de cap mena. És més, ni tan sols hi ha aspectes que pugui arribar a una reconciliació.

Busta no ha tornat a parlar de qui va ser el seu col·lega, encara que aquest sí. Així, ha arribat a manifestar: «David és un home espectacular, extraordinari i un artista com la copa d'un pi. L'afecte i l'admiració com a artista sempre».

Fotomuntatge de David Bustamante i Paula Echevarría
David Bustamante creu que el seu amic podria haver fet de 'Celestina' amb la seva exdona   | La Noticia Digital

David Bustamante veu aprofundir-se la traïció

El cantant està molt dolgut amb Castillo per tot el que ha passat, se sent traït per aquest. I aquesta traïció l'haurà sentida més profunda en veure l'última foto que s'ha publicat. Poty ha aparegut a les xarxes i mitjans exercint com a padrí del fill petit de Paula.

En concret, el menor apareix amb els seus pares, Poty i la seva padrina, que ha estat la germana del seu pare. Somrients i feliços estan tots en aquesta instantània, que ha sorprès per l'absència de Daniella. I més quan va ser la menor la que, com es va donar a conèixer públicament, va decidir que Castillo tingués aquest paper al bateig del seu germà.

Qui fos professor de 'OT' no ha dubtat a comentar aquesta fotografia que l'actriu ha compartit al seu Instagram. Exactament ha optat per posar diverses emoticones de cors, deixant de manifest com n'ha estat d'important aquest moment.

▶️ El sueldo de los presentadores de TV más famosos de España
Imatge d'Instagram de Paula Echevarría.
Paula Echevarría anuncia amb aquesta foto que Poty Castillo és el padrí del seu nadó. | CatalunyaDiari

També molts coneguts i amics dels feliços pares els han volgut donar l'enhorabona per aquell dia tan especial. Aquest ha estat el cas de Sara Carbonero, Marta Hazas, Fernando Sanz o Ariadne Artiles. Fins i tot Colate ha escrit un missatge al·ludint al coreògraf: «Quin padrí tan xulo!».