Muntatge fotogràfic de David Bustamante i Paula Echevarría amb la seva filla en comú, Daniella Bustamante

David Bustamante i Paula Echevarría ja parlen del xicot de la seva filla en comú

David Bustamante es mostra preocupat

David Bustamante manté una comunicació constant amb Paula Echevarría. Tots dos es mostren preocupats pel futur de Daniella, la filla que tenen en comú. Ja té 14 anys i és una edat en què comencen a sorgir els primers amors. De moment, els pares confien molt en la noia. Saben que és molt responsable i que mai no ha fet res que els pugui inquietar, però són conscients que tampoc no es poden relaxar amb les noves tecnologies i els perills que tenen.

David Bustamante sol veure amb força freqüència la seva filla i aprofita per donar-li bons consells. Passa el mateix amb l'actriu candasina, que possiblement sigui més estricta amb la noia. No obstant això, sempre n'han parlat meravelles.

Tot i tractar-se de la filla d'uns famosos molt coneguts, sempre han procurat que es mantingués al marge de tot. Mai ha estat objectiu dels fotògrafs i en alguna ocasió se li ha pogut veure la cara a les xarxes socials. Els seus pares han compartit alguna foto amb la menor als seus perfils, encara que procuren ser molt estrictes amb la seva intimitat.

David Bustamante
David Bustamante està sempre pendent de la seva filla | GTRES

En una entrevista que Paula concedia a la revista Pronto assegurava que estava una mica preocupada per Daniella. «Em fa por tot», va assegurar. Explicava que «tant el seu pare com jo l'hem educat amb valors de respectar i ser com cal ser. Però, i el del davant?», es preguntava l'asturiana. Indicava que «la vida és una batalla campal» i que mai no es sap el que es pot trobar una.

És una preocupació que mostren molts pares. Tot i els esforços que posen per donar als seus fills la millor formació i educació, en algun moment aquests plantejaments es poden alterar. Sobretot per factors aliens a ells.

David Bustamante li dona bons consells

David Bustamante vol que la seva filla pugui gaudir de l'edat que té, però sempre amb molt de compte. La seva ex recalca que cal que sàpiga «on no es pot ficar i quines coses no ha de fer». Possiblement parla des de l'experiència.

Muntatge Daniella Bustamante amb el seu pare, David Bustamante
Daniella és una de les grans preocupacions de David Bustamante | CatalunyaDiari

Ella és tota una experta en xarxes socials, capaç de treure molt rendiment a les noves tecnologies. Destaca per les fotos glamuroses i per lluir un estil únic, però aquestes plataformes també tenen els seus inconvenients. És una cosa que la parella de Miguel Torres sap per experiència després de tant de temps treballant amb elles. De fet, li recorda amb força freqüència a la seva filla. Indica que fins fa poc li solia revisar el mòbil: «Cada nit li agafava per fer-li un repàs».

Segons la seva opinió, la tecnologia ens ha aportat moltes coses positives, però també suposa «una arma de destrucció massiva». Si no som capaços de fer-la servir correctament pot generar-nos un seriós problema. Sobretot entre els joves, que no estan tan habituats al retret i la crítica.

David Bustamante es mostra tranquil

David Bustamante confia plenament en la seva petita, i el mateix es pot dir de la Paula Echevarría. «Li he donat un vot de confiança», apuntava la influencer. Se senten molt tranquils perquè és «molt llesta».

La defineix com una noia amb «moltíssim cap i personalitat. Jo també en tenia i ningú em va influir mai», va destacar Paula. Creu que està en un moment de la seva vida on ha de gaudir al màxim, però en les condicions adequades.

Recalca que ha de ser conscient de tot allò que no pot fer. També se li va preguntar sobre la possibilitat que Daniella s'enamorés. Té clar que li donarà suport sempre que sigui «un noi bo i tranquil». David Bustamante no vol sentir a parlar de xicots, per ara, encara que sap que tard o d'hora apareixerà un noi a la seva vida.